Ми у Facebook
19.04.2013, 10:42

Найменші жителі Рівного допомагатимуть онкохворим дітям

Маленькі рівняни ставши героями фотосесій благодійного проекту «Щастя твоєї дитини» стануть справжніми благодійниками.
Проект «Щастя твоєї дитини» стартував 18 квітня та триватиме до червня. Автором ідеї і організатором є рівненський фотохудожник Марина Худаніч.


За її словами необхідність створення такого проекту важлива не лише у творчому маштабі, а й для того аби вкотре привернути увагу до проблем дитячої онкогематології.

- Усім діткам, а тим паче хворим потрібна увага та допомога дорослих. Більшість з цих діток потребують і матеріальної, і моральної підтримки. Відтак, ініціюючи такий проект насамперед хочеться привернути увагу до недитячих проблем маленьких діток, - каже Марина Худаніч.- Усі кошти, виручені в ході проведення проекту, будуть перераховані БФ «Скарбниця надії» для онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.

В рамках проекту, пройде безліч різноманітних заходів. Основними з них є фотосесії для усіх бажаючих дітей. Усі учасники візьмуть участь у інтернет-голосуванні, за результатами якого будуть визначені найактивніші.

Разом з тим до проекту долучаються і рівненський дизайнер Тетяна Блажкова та салон весільної та вечірньої моди «Весільний світ», які надаватимуть одяг для зйомок. Зачіски маленьким фотомоделям зроблять майстри перукарень “Angel ” та “Лаккі”.
Також кожна дитина, яка братиме участь у фотозйомках має створити власний малюнок на тему «Я – щасливий!», який буде розміщений біля його фотографії на фотовиставці. А 10 червня усі малюнки візьмуть участь у благодійному аукціоні, виручені кошти з якого підуть на допомогу онкохворим діткам. Крім цього, в рамках проекту «Щастя твоєї дитини» буде зініційовано збір крові для онкохворих діток у Рівненській обласній станції переливання крові.

До участі у проекті “Щастя твоєї дитини”можуть долучатися всі діти віком до 16 років. Запис на участь та фотосесії проводитиметься за телефоном 0500850323 та 0937818771.










На правах реклами