Ми у Facebook
19.04.2013, 14:03

У Рівному виступатиме соліст гурту “Тінь сонця” [Анонс]

Зі своїм сольним проектом у Рівне приїде фронтмен гурту “Тінь сонця” Сергій Василюк.
Сергій Василюк — фронтмен і засновник гурту Тінь Сонця, автор-виконавець власних пісень.

Сольний концерт виконавця відбудеться у кавярні-книгарні Каламаріус, м.Рівне, вул.Петра Могили 18. Вартість квитків 40 гривень, їх можна придбати у кав’ярні або замовити за телефоном 050-5486614, 096-9797108.

Сергій Василюк народився 9 червня 1983 року в Києві. З ранніх шкільних років цікавився українською історією, народознавством та географією. Також захоплювався музикою та співами: неодноразово виступав солістом на святкових шкільних заходах. В старших класах звернув увагу на екологічну ситуацію в Україні, разом з друзями почав приділяти значну увагу природоохороні: в 1998 році Сергій був ініціатором очищення малих річок та парків у Києві та Василькові, боровся проти пожеж у заплавних луках Дніпра поблизу селища Осокорки.



Вищу освіту Сергій здобув 2005 року в Національну Педагогічному Університеті ім. Драгоманова зі ступенем магістра, з правом викладати географію та англійську мову. Магістерська робота Сергія мала назву «Історія формування державного кордону України».



Захоплюється запорізьким козацтвом, рухом національного відродження та визвольними змаганнями українського народу в ХХ сторіччі. Щороку відвідує холодноярську землю, зокрема Олександрівський район.

Вважає, що любов до України насамперед привили батько, гурт «Скрябін» (який розцінює як найбільш авангардне явище вітчизняної сцени 1995–2000 рр) та репетитор з української пані Наталя.

Зі студентських років більшість вільного часу приділяє музиці, є засновником рок-гурту «Тінь Сонця».

В 2003–2004 роках гурт стрімко здобув популярність в патріотичних українських колах і створив власний жанр «козацький рок».

З 2007 року гурт вже виступає на численних українських фестивалях та акціях, а також у Білорусі та Польщі.

З 2009 року Сергій активно практикує й сольні виступи як бард.
З того ж часу Сергій почав свою співпрацю з історичним клубом «Холодний Яр», відвідуючи більшість його акцій та заходів.

2010 року видав свій перший сольний альбом «Сховане обличчя» і здійснив другий тур Україною.

2012 року Сергій презентував у Києві авторський мистецько-просвітницький проект «Видатні українці», який ставить собі за мету відкрити сучасній молоді більше славетних українських імен.






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ