Ми у Facebook
07.05.2013, 09:34

На Рівненщині за добу гасили чотири пожежі

Пожежно-рятувальними підрозділами Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області у період з 09:00 5 травня по 09:00 6 травня було ліквідовано чотири пожежі, що сталися на території краю.

Так, о 16:55 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві села Малинськ Березнівського району. Рятувальники, що прибули на місце виклику, швидко ліквідували загорання та врятували будівлю.

Про це повідомили з головного управління ДСНС України у Рівненській області.

О 21:50 повідомлення про пожежу надійшло з села Богдашів Здолбунівського району. У приватному господарстві горів металевий вагончик розміром 2х3 м. Вогонь був приборканий силами чергового караулу державної пожежно-рятувальної частини №18.





О 01:10 пожежа трапилася в місті Дубно на вулиці Б.Тена: горіли речі домашнього вжитку. Пожежу було ліквідовано місцевими вогнеборцям.

О 03:20 бійці Держслужби ліквідували пожежу в селі Бугаївка Радивилівського району. У житловому будинку горіло приміщення кухні. Вогонь не встиг спричинити серйозних матеріальних збитків.

В усіх вищезгаданих випадках причина пожеж та розміри збитків встановлюються.

Зважаючи на те, що усі пожежі трапилися у приватних господарствах, Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до громадян з проханням дотримуватися основних правил пожежної безпеки. Адже вогонь – стихія некерована і, як правило, не обирає, де розпочатися пожежі. Щоб не допустити трагедії, усім слід дотримуватися правил пожежної безпеки.





На правах реклами