Ми у Facebook
07.05.2013, 17:31

Мотоциклісту, який на Рівненщині збив двох дітей, лише 17 років

У перший день Великодніх свят у Зарічненському районі невідомий водій збив двох дітей та з місця пригоди зник.
Як уже повідомляв OGO.ua, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20 години у селі Борове. Невідомий водій на невстановленому транспортному засобі, рухаючись по вулиці Центральній, допустив наїзд на двох місцевих жителів 9-річну Лізу та 5-річну Альону, які рухалися по бруківці в попутному напрямку. Після чого водій з місця пригоди зник.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди діти отримали травми різного ступеню важкості, з якими на даний час госпіталізовані до Борівської дільничної лікарні.

На розшук невідомого водія було задіяно особовий склад Зарічненського райвідділу міліції. Правоохоронці опитували місцевих жителів, які могли бути потенційними свідками автопригоди.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівникам ВДАІ Зарічненського РВ УМВС вдалося встановити, що у скоєнні наїзду на пішоходів підозрюється житель села Млинок Зарічненського району, 17-річний Святослав. Пізніше юнак сам зізнався, що саме він, керуючи мотоциклом Viper, скоїв цю дорожньо-транспортну пригоду.

На даний час мотоцикл поміщений на майданчик Зарічненського райвідділу міліції. 17-річний Святослав спілкується зі слідчим.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС.





На правах реклами