Ми у Facebook
07.05.2013, 18:44

До "Волині" повертається Віталій Кварцяний, а допомагатиме йому екс-гравець рівненського "Вереса"

Новим виконуюючим обов'язки головного тренера луцької "Волині" буде Віталій Кварцяний. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Допомагатиме наставнику "Волині" у роботі колишній гравець рівненського "Вереса" - Володимир Дикий.
Недовго пробув без роботи чи найбільший улюбленець українських журналістів. Відомий український тренер Віталій Кварцяний, який запам'ятався багатьом своїми емоційними висловлюваннями на прес-конференціях, повертається до рідної "Волині".

Віталій Володимирович стане біля керма клубу вчетверте в його історії.

До цього Кварцяний уже керував "Волинню" у 1989-1990, 1994-1996 та 2001 – 2011 роках. Окрім "Волині" Віталій Кварцяний працював у луцьких командах "Прилад", "Торпедо" та "Підшипник", польському клубі "КШО", хмельницькому "Поділлі", а також у криворізькому "Кривбасі" та запорізькому "Металурзі".

Повністю тренерський штаб "Волині" ще не сформований, але, як повідомляє прес-служба клубу, допомагати Віталію Кварцяному буде 51-річний Володимир Дикий.

Володимир Дикий
Володимир Дикий


У 1996-1997 роках Володимир виступав у Рівному за "Верес" у Першій лізі. Саме після "Вереса" Володимир Дикий перебрався до Луцька й розпочав тренерську діяльність - працював тренером дублюючого складу та дитячо-юнацької спортивної школи "Волині".





На правах реклами