Ми у Facebook
17.05.2013, 15:28

На Youtube з'явився кліп "Океана Ельзи" з Тимошенко [+Відео]

На Youtube з'явився кліп на нову пісню Океану Ельзи "Незалежність", презентовану днями в рамках альбому "Земля".
“Кліп містить відеоряд про Юлію Тимошенко, де вона зображена („мов Жанна Д’арк, але так по-кіношному красива“) улюбленою у народі і світових лідерів, і разом з тим простою людиною, слабкою („лежачою“) і незахищеною”, — йдеться у повідомленні, передає УНН.

Нагадаємо, 15 травня відбулася прем'єра альбому "Земля" рок-гурту "Океан Ельзи".

Презентація "Землі" відбулася на порталі "Яндекс.Музика". Наступного дня, 16 травня, реліз відбувся на інших цифрових майданчиках. В Україні CD вийде 20 травня, а 22 травня — в Росії, Білорусі, країнах СНД.

Гурт "Океан Ельзи" презентував кліп на пісню, яку заспіває у Рівному [+Відео]

Над восьмим студійним альбомом гурт працював з британським саунд-продюсером, володарем трьох нагород Grammy Кеном Нельсоном. До альбому увійдуть 12 треків.

Прем'єра першого синглу альбому — ​​пісні "Обійми" — відбулася в лютому цього року. Другий сингл - "Стріляй" і відеокліп на нього від режисера Майка Брюса було презентувано у квітні.

До Рівного приїде культовий рок-гурт "Океан Ельзи"



Слідом за презентацією альбому ОЕ відправиться в тур спочатку по Україні (травень-червень), а з осені — країнами СНД і Північної Америки. Разом із гуртом участь у турі візьме один із найкращих балканських гітаристів Володимир Опсеніца, який також брав участь у записі пісень "Землі".





На правах реклами