Ми у Facebook
22.05.2013, 16:41

Златі Огневич можуть присудити перемогу на Євробаченні

Організатори Євробачення 2013 перевірять порушення під час голосування у фіналі. Цілком можливо, що після перевірки переможцем конкурсу оголосять Україну, яка посіла третє місце.
Представниця України Злата Огневич може опинитися на першому місці в цьогорічному Євробаченні.

Володарка головного призу конкурсу - представниця Данії Еммілі де Форест - виявилася напередодні в епіцентрі скандалу, після звинувачення в плагіаті.

Голландські журналісти знайшли схожість пісні Форест Only Teardrops з композицією групи К-ОТІКА.

Азейрбайджанця, який зайняв друге місце, литовські журналісти спіймали на масовому голосуванні по проплаченим номерами. Тепер Емілі де Форест і Фаріду Мамедову загрожує дискваліфікація.

Злата Огневич в інтерв'ю ТСН заявила, що перемога такою ціною їй не потрібна.

На користь України висловилися і чорногорські журналісти. Вони заявили: у півфіналі Злата отримала 12 балів від журі та телеглядачів цієї країни.

Злата Огневич про один бал від Росії: "Бог їм суддя!"

У фіналі - знову найвищу оцінку від суддів. Однак чорногорську дюжину отримала не Україна, а Азербайджан.

Раніше міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що у представниці Росії Діни Гаріпова вкрали 10 очок на Євробаченні, які дав Азербайджан. Організатор конкурсу, у свою чергу, відкинув ці претензії.

Куратори пісенного конкурсу Євробачення обіцяють розслідувати можливі порушення під час голосування у фіналі. Якщо такі підтвердяться, організатори заходу реагуватимуть рішуче.

Зокрема, європейська мовленнєва спілка перевірить повідомлення литовських журналістів, які спіймали Азербайджан, що посів друге місце, на масовому голосуванні з проплачених номерів.

Результати Євробачення-2013: Злата Огневич виборола третє місце

Інформацію про скандал із плагіатом, у якому звинуватили переможницю конкурсу, учасницю Данії, організатори Євробачення поки не коментують. Вочевидь, тому що це може виявитися їхнім недоглядом. Адже, організатори завчасно перевіряють всі твори на відповідність до умов конкурсу.

Златі Огневич, що посіла в цьому конкурсі третє місце, радять зачекати на рішення творців Євробачення.

Нагадаємо, що на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2013, фінал якого проходив у ніч з 18 на 19 травня в шведському місті Мальме, перемогла представниця Данії Еммілі де Форест.

За матеріалами ТСН.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ