Ми у Facebook
27.05.2013, 10:40

На Рівненщині шестеро хлопців побили десятирічну однокласницю [+Відео]

Інцидент стався у селищі Оржів, що у Рівненському районі. Події розгорталися у школі. Шестеро хлопців вирішити забрати у 10-річної Софії телефон. Коли та відмовила, почали гамселити прямо в класі.
Після побиття дитині стало зле. Вона відразу зателефонувала матері. Та приїхала до школи.

Дитину госпіталізували до Рівненської ЦРЛ. Стан її, медики оцінюють як задовільний.

Хоча страшні діагнози у дитини не підтвердились, лікарі планують ще поспостерігати за дівчинкою. Додому відпустять за тиждень.

У школі, де навчається дівчинка, подію майже не коментують. Учнівський колектив прагне аби інцидент не набув розголосу. Втім про побиття дитини у навчальному закладі вже всі знають. Найбільше подробицями діляться діти.

ВІДЕО: На Рівненщині шестеро хлопців побили десятирічну однокласницю

У школі сьогодні останній дзвоник. Як однокласники так і вчителька Софії - на лінійці. Після урочистостей спілкуватися з журналістами категорично відмовляються.

На останньому дзвонику присутні і працівники міліції. Про «розбірки» дітлахів, мовляв не чули, бо чергують тут лише сьогодні.

Директор школи про побиття дівчинки знає. Мовляв, такий випадок і справді мав місце. Каже, всі порушники будуть покарані.

Рідні побитої дівчинки написали заяву у міліцію. По даному факту відкрите кримінальне провадження за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень.

У міліції кажуть, якщо провину дітей доведуть то до відповідальності притягнуть їхніх батьків, а малолітніх порушників поставлять на облік. Хлопці, які били дівчинку, разом з рідними, вже приходили просити вибачення у 10-річної Софії. Та зла не тримає. Втім про інцидент забути не може. Мама планує звернутись до психолога аби допомогти своїй дитині.

ВІДЕО: На Рівненщині шестеро хлопців побили десятирічну однокласницю





На правах реклами