Ми у Facebook
29.05.2013, 16:13

На Рівненщині розпочали роботу 543 пришкільні табори

Їх відвідають понад 53 тисячі учнів області, а це більше третини школярів краю, повідомив начальник обласного управління освіти та науки Григорій Таргонський.
Загалом на Рівненщині діятиме 543 пришкільні табори. Аби змістовно організувати дозвілля та відпочинок дітей, при закладах працюють гуртки та секції. Адже саме на творчому розвитку дітей акцентує Президент України, повідомляє прес-служба РОДА.

За дитячу путівку в табір соцстрах компенсує батькам 90% вартості путівки

Крім того, за словами головного освітянина області, пришкільний табір вирішує ще й проблему батьків, яким під час канікул немає на кого залишити дітей.

Рівнянка Тетяна відзначає важливість існування пришкільних таборів у літній період:
- Моя вісьмирічна донька відвідує такий табір. Дітей приблизно однакового віку об’єднали у загони, кожен з яких має свою назву, девіз, пісню - все як у звичайних таборах. Звичайно, дуже зручно, що півдня дитина чимось займається, перебуває серед діток. Вони граються, проводять різні культурні заходи. Також заплановані екскурсії по місту. Окрім того, у таборі дітям організували дворазове харчування. Поки батьки на роботі - дитина не сидить за комп’ютером у чотирьох стінах, а розважається, спілкується з однолітками та дізнається щось нове.

Перелік таборів Рівненщини, які готові приймати дітей на відпочинок

Про організацію змістовного й творчого дозвілля відпочивальників подбали фахові педагоги. Упродовж двох тижнів для учнів влаштовуватимуть спортивні змагання, ігри, екскурсії, виховні, розважальні та культурно-масові заходи.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ