Ми у Facebook
31.05.2013, 18:10

Міжнародний день захисту дітей у Рівному: розваги, конкурси, атракціони [Анонс]

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та одвічної надії. Які заходи відбуватимуться з цієї нагоди у Рівному — читайте в нашому огляді.
Розпочнеться святкування ще 31 травня із зустрічі міського голови Володимира Хомка з представниками громадських організацій, педагогами, працівниками соціальної сфери, а також батьками, які виховують дітей з особливими потребами.
Час та місце проведення: 9.30, зал засідань міськвиконкому (вул. Соборна, 12А)

Цього ж дня посне діяти виставка творчих робіт вихованців підліткових клубів міста.
Час та місце проведення: 12.00, Рівненський обласний краєзнавчий музей

А у пришкільних таборах 30-31 травня проходитиме конкурс малюнків на асфальті «Ми -  діти твої, Україно!».

Оскільки це свято дітей та дитинства, то усі заходи спрямовані на їх розвиток, цікаве дозвілля та незабутні враження.

Де погуляти з дитиною у Рівному? "Лебединка"

Уже 1 червня у парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка проведуть міське свято для дітей «Кольорове свято». Для відвідувачів парку підготували концерт вихованців ДНЗ міста «Всі кольори веселки», ігрові естафети для дітей «Веселі старти», конкурс малюнка на асфальті «Дитячий вернісаж», концерт дитячого театру танцю «Арабеск» та хореографічного відділення дитячої музичної школи №2 «Чарівний світ казки». Також усі бажаючі зможуть відвідати майстер-класи підліткових клубів для дітей міста «Вмілі рученята».
Час та місце проведення: 11.00, Парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, Зелена естрада.



Також 1 червня у Рівному відбудеться свято Випускника. Дуже символічно, що іще вчорашні школярі прощатимуться з дитинством саме у Міжнародний день захисту дітей.

Усі бажаючі дітлахи разом зі своїми батьками можуть прийти 1 червня в АВТОГРАД. На наймолодших учасників свята чекає зустріч з представниками ДАІ, веселі герої мультфільмів і казок, конкурси з призами на знання правил дорожнього руху, виступ переможниці дитячого конкурсу «Бурштинові зорі» та учасника конкурсу «Принц країни».



Також у програмі заходу яскраві розваги такі, як мильні бульбашки та фейс-арт (малюнки на обличчі), фотоконкурс та фотосесії з автомобілями ДАІ та біля святкової банерної стіни та, звісно ж, подарунки.
Час та місце проведення: 13:00, салон Honda на Пухова, 85

Окрім того, цього святкового дня своїх юних відвідувачів будуть раді бачити у Рівненському зоопарку та на дитячій залізниці.

На літню ковзанку, що на майдані Короленка, запрошують усіх, хто любить кататися на роликах. А кому буде гаряче — можуть стати на ковзани в Торгово-розважальному центрі Екватор.

Де погуляти з дитиною у Рівному? "Пагорб Слави"

Дещо пізніше, 4 червня, на Зеленій естраді у Парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбудеться благодійний концерт «Барви літа»
Час та місце  проведення: 12.00, Парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, Зелена естрада.



Нагадаємо, що із 1 травня для маленьких рівнян також працюють каруселі у парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка та парк розваг у парку Хіміків у мікрорайоні Ювілейний.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому варто подбати про цікаве та різноманітне дозвілля наших дітей.





На правах реклами