Ми у Facebook
01.06.2013, 15:46

Конкурс "Я - журналіст!": імена переможців визначено!

Нагородження переможців П'ятого міжобласного конкурсу учнівських творчих робіт "Я - журналіст!" відбудеться напередодні Дня журналіста - у середу, 5 червня, у Національному університеті "Острозька академія". Дізнайтесь більше!
Учасниками п'ятого, ювілейного, конкурсу стали 111 учнів із рекордної кількості областей України - восьми! Це учні 8-11 класів та студенти ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації із Рівненської, Волинської, Хмельницької, Житомирської, Закарпатської, Чернівецької, Миколаївської та Херсонської областей!

Нагадаємо, що організаторами конкурсу є Видавничий дім "ОГО", Національний університет "Острозька академія" та управління освіти і науки Рівненської, Волинської та Хмельницької облдержадміністрацій. Учасники конкурсу готували роботи в одній із двох номінацій (на вибір): "Цікаве поруч" (про цікаву людину або місце в своєму регіоні) або "Що я хотів би змінити на краще у своєму населеному пункті".

Три десятки з-поміж 111 конкурсних робіт ми виставили на інтернет-голосування. Найбільшу кількість коментарів здобула робота учениці 10 класу Новоставецької ЗОШ Теофіпольського району Хмельницької області Вікторії Середи. Відтак, вона отримає диплом у номінації "Лідер інтернет-голосування".

Конкурсна робота, яка отримала найбільше коментарів в інтернеті

Імена ж переможців у решті додаткових номінацій та володарів дипломів переможців першого, другого та третього ступенів буде оголошено в Острозькій академії 5 червня. Того ж дня список переможців буде опублікований на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua.

Список учасників конкурсу "Я - журналіст!", роботи яких розглянуті журі

Усіх переможців та лауреатів буде запрошено на нагородження особисто, не пізніше 18 години понеділка, 3 червня.

Корисна інформація для старшокласників, які збираються вступати на спеціальність "Журналістика"

Отож, до оголошення підсумків конкурсу "Я - журналіст!" залишилось буквально декілька днів! Слідкуйте за новинами - найцікавіше попереду!





На правах реклами