Ми у Facebook
02.06.2013, 12:35

Найменші жителі Рівного відкрили благодійну фотовиставку

Дітки віком від 2 місяців стали героями фотовиставки "Я-щасливий".
Як уявляють щастя найменші жителі Рівного відтепер можуть переконатись усі охочі. У День захисту дтей відбулось відкриття фотовиствки дитячих фото та малюнків "Я-щасливий". За умовами проекту кожна дитина, яка прийняла участь у фотозйомках намалювала самостійно або разом з батьками малюнок на щасливу тематику.



За словами фотохудожника та автора ідеї Марини ХУДАНІЧ кожна дитина, крізь власний малюнок продемонструвала - для більшості діток справжнє щастя - це її сім`я.

- Мені подобається фотографувати дітей. Тому надзвичайно приємно, що така велика кількість батьків відгукнулись на нашу ідею і підтримали нас. А це 125 учасників - каже Марина ХУДАНІЧ.- Усі дітки намалювали прекрасні малюнки. Кожен з них несе у собі головне - дитяче щастя! Тому хочу подякувати усім батькам маленьких учасників за активність, а партнерів за підтримку і допомогу у створенні проекту.

ФОТО УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ

Нагородження учасників благодійного проекту "Щастя твоєї дитини" відбудеться на святковому концерті 4 червня у ТРЦ Екватор. Також організатори проекту влаштують справжній благодійний аукціон. Відтак, 11 червня у кафе «Fashion»( ТРЦ Чайка) малюнки маленьких учасників проекту будуть виставлені на продаж. А поки дорослі будуть зайняті торгами на дітей чекатиме безліч забавок: ігровий куточок"Тигра», бодіарт від "Малюваки"! Усі кошти, виручені в ході проведення проекту, будуть перераховані БФ «Скарбниця надії» для онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.

Відвідати фотовиставку можуть усі охочі. Діятиме вона до 16 червня у ТРЦ "Екватор".

У Рівному діти малюватимуть ЩАСТЯ

До проекту долучились рівненський дизайнер дитячого святкового одягу Тетяна Блажкова та салон весільної та вечірньої моди «Весільний світ». Зачіски маленьким фотомоделям створили майстри перукарні “Angel ”.











На правах реклами