Ми у Facebook
04.06.2013, 12:30

ОБЕРЕЖНО! На Рівненському полігоні стріляють!

З 1 по 30 червня на території Рівненського загальновійськового полігону щоденно буде проводитись утилізація боєприпасів методом підриву та проведення бойових стрільб з реактивної артилерії систем залпового вогню БМ-21 та протитанкових підрозділів.
Командир військової частини А 4152 полковник Олександр Ніколайчук нагадує: територія полігону є забороненою зоною. Прохід, проїзд, заготівля дров, збирання металобрухту тут суворо заборонені.

- Землі полігону використовуються тільки за призначенням: для проведення стрільб, навчань і водіння бойових машин, - наголошує Олександр Ніколайчук. - Порушення цих вимог приводить до нещасних випадків. Особи, які будуть затримані у забороненій зоні будуть притягуватись до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Командування полігону звертається до тих, хто з метою наживи збирає осколки мін та пострілів з алюмінію та металу: “Заради Вашої безпеки, збереження Вашого життя і здоров’я, здоров’я Ваших дітей не йдіть самі і не пускайте своїх дітей на територію полігону ”.





На правах реклами