Ми у Facebook
05.06.2013, 18:00

У Рівному львівські актори зіграють гірку комедію про життя [Анонс]

5-6 червня у Рівне завітає колектив Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької. Цього разу львів’яни привезуть до нашого міста гірку комедію "Останній гречкосій" О. Огородника, виставу про життя...
За словами заньківчан, ця вистава особлива і неповторна, адже її автором і режисером є людина, якій болить за нас – українців. Мова йде про Ореста Огородника, відомого усім творця «Кризи», яку кілька років тому привозили львівяни до Рівного.

Вистава, яку цього разу пропонує до перегляду Орест Огородник, неоднозначна та різноманітна, як людське життя. Проблематика п’єси виходить за межі однієї родини, однієї сім’ї. Чи здатні ми зрозуміти і почути один одного? Що дорожче гроші чи родина? Кого ми шукаємо і що знаходимо? Що таке любов? Що таке сім’я? За що ми боремось?

Львівяни запрошують переглянути нову історію про нас самих, про те, що ми робимо, коли відключається серце і душа, а прорахунок та гроші стають нашими поводирями та божками.



Квитки на виставу можна придбати у касі театру та в розповсюджувачів за ціною від 50 до 100 грн.

Нагадаємо, що рівненські актори зіграють благодійну виставу, щоб допомогти врятувати життя дитини.

28 травня у Рівненському облмуздрамтеатрі відбудеться вистава "Тіні забутих предків" на підтримку 5-річного рівнянина Аскольда Павловича. Хлопчик перебуває на лікуванні в онкогематологічному відділенні Обласної дитячої лікарні м. Рівне з діагнозом Лімфома Беркітта.





На правах реклами