"Укрзалізниця" підвищить тарифи
Як зазначили в "Укрзалізниці", індексація залізничних тарифів буде здійснюватися поетапно: у червні - на 4%, з 1 липня на 3% і з 1 жовтня на 2,8%.
На літній період Укрзалізниця призначила додаткові поїзди на південь
Таким чином, на кінець 2013 року порівняно з відповідним періодом 2012 року, загальний показник індексації тарифів становитиме 10,1%, але визначальним є саме середньорічний показник - 4,6%, зазначили у відомстві.
Новий розклад руху поїздів по станціях Рівне та Здолбунів
При цьому в "Укрзалізниці" підкреслили, що індексація тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом практично не здійснювалася протягом 3-х років: у 2009, 2010 і 2012 роках.
"При цьому в останні роки темпи зростання цін виробників промислової продукції випереджають темпи зростання залізничних тарифів у кілька разів. Навіть з урахуванням здійснення індексації тарифів в 2013 році індекс цін виробників промислової продукції, згідно із прогнозами фахівців, буде вище", - йдеться в повідомленні.

Як приготувати сніданок з трьох інгредієнтів: дешевий та простий рецепт

Є аромати, які миттєво повертають нас у дитинство. Для багатьох це запах свіжих оладок, що смажаться на пательні зранку, коли вся родина збирається на кухні. М’які, пухкі, золотисті — вони прості у приготуванні, але дарують особливий затишок.
переглядів: 15
У середу, 13 серпня, на Рівненщині очікується тепла і сонячна погода

Згідно з прогнозом Рівненського обласного центру з гідрометеорології, середа, 13 серпня, на Рівненщині буде сонячною та теплою.
переглядів: 210
Мариновані запечені баклажани: рецепт літньої закуски з пікантним смаком

З настанням теплої пори року ми все частіше шукаємо прості, але водночас вишукані рецепти, що дозволяють насолодитися дарами природи. Мариновані запечені баклажани з сиром фета — це саме та страва, яка поєднує в собі легкість приготування та неймовірний смак.
переглядів: 225
Серпневий ринок у Рівному: скільки коштують сезонні фрукти

Щойно ступаєш на територію ринку — і тебе огортає густий аромат літа. Він солодкий, сонячний, із легким медовим присмаком — це персики. А поруч ніжно пахнуть нектарини, манять своєю гладенькою шкіркою, наче запрошують узяти бодай один і відчути на язику їхній прохолодний сік.
переглядів: 333
Як стати офіцером запасу: Рівненський ТЦК інформує про умови вступу на військову кафедру

Національна академія сухопутних військ оголосила про набір, що дозволить здобути цінну військову спеціальність
переглядів: 278
Реклама