Ми у Facebook
10.06.2013, 11:09

Рівненські атракціони: які розваги обирають рівняни? [+Фото]

У новий сезон - з новими атракціонами. Рівненський парк ім. Т.Шевченка цьогоріч поповнився 11 видами нових розваг.
Рівненський парк одне з найпопулярніших місць проведення дозвілля для всієї родини. Цьогоріч поряд із старими атракціонами до роботи приступили більше десятка нових видів розваг. Серед них: тир для стрільби з луків та арбалетів «Шервуд», квадроцикли, «Бик-родео», атракціон «Клоун», силомір дитяча ланцюжкова карусель та безліч інших. Аутсайдерами у порівняні з ними виступають добре знайомі рівнянам атракціони «Півник», «Грибок», «Ромашка». Керівництво парку запевняє: усі нові атракціони пройшли відповідну перевірку. Проте є й такі, які чекають проведення технічної експертизи.

- На сьогоднішній день працівники парку роблять усе, аби рівняни мали можливість покататись на улюблених атракціонах. Тому ми робимо все можливе аби якнайшвидше надати належного вигляду кожному атракціону. Більше того, все що стосується безпеки та технічних питань контролюється відповідними службами не менш ретельніше - пояснює директор міського об'єднання парків Андрій МОЩАНЕЦЬКИЙ. – Крім того ціни на атракціони є досить помірними від 5 до 20 грн. Тому, чи не кожен житель Рівного може собі дозволити подібну розвагу.

Де погуляти з дитиною у Рівному? Парк культури та відпочинку ім. Т.Шевченка ФОТО

Більшість атракціонів у парку стоять з початку 90-х років. Деякі з них, приміром добре знайомий «Півник» введений в експлуатацію ще у 1963 році. Кожен з таких атракціонів щороку потребує значних затрат аби привести їх до належного зовнішнього та технічного вигляду.



Ось так нині виглядає атракціон "Півник"




Розваги для найменших - сучасні каруселі для діток віком від 2 рочків

Між тим, все частіше відвідувачі паку віддають перевагу сучасним атракціонам. Вибір їх легко пояснити - нові атракціони набагато привабливіші із зовнішнього вигляду та й викликають значно більше довіри у технічному плані. Ще одна перевага сучасних атракціонів - більшість з них призначені не лише для дітей. Приміром «Куля на воді», «Бик родео», стрільба з арбалету або ж атракціон «Клоун» здатні викликати шквал емоцій та адреналіну навіть у дорослих.




Атракіони "Клоун" та "Бик-родео" затні викликати шквал емоцій навіть у дорослих!



Розвага для справжніх чоловіків- тир для стрільби з луків та арбалетів «Шервуд»

Відтак, поринути у дитинство разом із дітьми часто приходять і дорослі. Найбільш гомінкими днями, звичайно, є субота і неділя.

Найшвидшим малюком у Рівному стала... дівчинка


Рівнянка Наталія МЕЛЬНИК розповідає: у середньому 2 рази на місяць приходять сім`єю до рівненського парку. У кожного з них вже є улюблені атракціони.

- Найбільше нам до вподоби атракціони «Куля на воді» та «Бик-родео». А наша 2-річна донечка полюбляє катання на машинках та каруселі, - ділиться Наталія. – Крім того часто сюди приходимо і для того аби просто погуляти з дитиною та провести вільний час.



Водний атракціон "Куля на воді" один з найпопулярніших. Кулю накачують повітрям, саджають у неї дорослого або ж дитину та спускають на воду. За п’ять хвилин атракціону просять п’ятнадцять гривень.

Між іншим, рівненський парк ім. Шевченка цьогоріч поповнився ще однією новинкою. Днями відбулось відкриття парку мотузок, який називається "Туристична стежка здоров`я".



"Туристична стежка здоров`я" - рівненський мотузковий парк - відкрито [ФОТОГАЛЕРЕЯ]

Створюють його любителі альпінізму, скелелазіння та спортивного туризму, аби вкотре показати - такий відпочинок якнайкраще підходить усім - від малого до великого. Вартість дорослого квитка становитиме 20 грн, дитячого - 10 грн.





На правах реклами