Ми у Facebook
25.06.2013, 07:55

Щоденний гороскоп: цікаво, але якось ненадійно…

25 червня 2013, вівторок.
Місяць у знаку Козерога / Водолія (третя чверть, спадає).
17 місячна доба.
Cимвол дня: Дзвін, Виноградна лоза.
Управитель дня: Марс.
Поради астрологів:
Досить пасивний, розслаблений початок робочого дня. Якщо запізнюєтесь, поспішати нікуди не рекомендується – колеги й начальство у досить гарному гуморі. А от звертати увагу на машини та пішоходів і не забути вимкнути вимкнути праску й телевізор варто.

Після 10.30 добре займатися розумовою роботою, читати наукову та технічну літературу, вивчати інструкції до електронних новинок, опановувати нові інтернет-технології. Але нову техніку купувати не рекомендується – може виявитись ненадійною.

Гороскоп на тиждень 24-30 червня

Головне, щоб усе, за що ми візьмемось, подобалося нам і було цікавим.

Однак починати нові важливі проекти зараз не рекомендується – розпочав свій зворотний хід так званий Ретроградний Меркурій. Астрологи вважають, що поведінка планети впродовж трьох наступних тижнів ускладнюватиме ділові переговори, поїздки, люди мінятимуть свою точку зору, без особливих причин і пояснень відмовлятимуться від своїх попередніх задумів і слів, скасовуватимуть замовлення і бронювання, повертатимуться до початкової точки. Справа тупцюватиме на місці, зате події та пристрасті навколо неї будуть нагадувати справжній серіал.





На правах реклами