Ми у Facebook
27.06.2013, 11:42

У Рівному чоловік з дружиною намагалися вкрасти м'ясо в супермаркеті

Рівненська сім'я намагалася поцупити з супермаркету м'яса на 300 гривень. Правоохоронці спіймали їх "на гарячому".
Про це повідомила Вікторія Бондар з прес-служби відділу державної служби охорони.

Близько п`ятої години дня чоловік з жінкою зайшли до супермаркету і як звичайні покупці почали вибирати товар. Проте жінка, обравши потрібний, намагалася непомітно між рядами передати його чоловіку, а той в свою чергу з краденим прямував повз касу до виходу. Аби не викликати підозр, за дрібніші покупки жінка завжди розраховувалася.

- Ми помітили їх вже давно, - розповідають працівники закладу. - Зазвичай з ними ще ходить дочка. Проте в попередні рази не вдавалося їх спіймати. А сьогодні за ними вже слідкували від моменту, коли вони зайшли в супермаркет. Коли помітили, як ховають товари, одразу викликали правоохоронців.

Наряд групи затримання Державної служби охорони прибув за лічені хвилини, так що подружжю не вдалося зникнути з місця злочину на авто, до речі - з іноземними номерами. Правоохоронці розповідають:

- Сім`я дуже солідно і пристойно виглядає. Що штовхає їх на постійні крадіжки - незрозуміло… Чоловік, виправдовуючись, казав, що і сам не знає, чому він це робить. А жінка взагалі висловила непідробне здивування від зробленого чоловіком.

Затриманими виявилися місцеві жителі. Їх доставили до Рівненського міського відділу міліції для з’ясування істинних причин скоєння злочину і винесення відповідного процесуального рішення.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ