Ми у Facebook
01.07.2013, 15:34

У Рівному сів літак Британського принца? [+Фото]

Учасники військово-історичного проекту "Клуб любителів старовинної авіації "Air Squadron" дозаправилися у Рівному.
Шанувальники старовинної авіації піднялися у небо на ретролітаках. Учора їх вітали в аеропорту ім. Данила Галицького у Львові, а сьогодні учасники злету приземлилися у Рівному. Звідси вони вирушили до Києва.

- Мені розповіли знайомі, що ретролітаки сідатимуть у Рівненському аеропорту, - розповіла очевидець прильоту військової техніки Світлана Сирота. - Коли під’їжджали до аеропорту, перші вісім літаків вже полетіли. Побачила їх у небі. Решта саме заходили на посадку для дозаправки. Спершу на злітну смугу нікого не пускали, а згодом дозволили фотографувати.

БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Загалом, за словами очевидців, на дозаправку у Рівному сідало 11 старих літаків. Усього у перельоті зі Львова участь брало 29 представників військової авіації. Чи був серед тих, хто дозаправлявся у Рівному літак, яким кермував двоюрідний брат Королеви Великобританії Єлизавети Другої Принц Майкл Кентський, достеменно не відомо.

БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Нагадаємо, у Києві має відбутися зліт шанувальників старовинної авіації. У заході візьме участь і британський клуб, членом якого є двоюрідний брат Королеви Великобританії Єлизавети Другої Принц Майкл Кентський, який керує літаком Пілатус Пі-Сі 12.

До речі, ідея провести зібрання членів Клубу любителів старовинної авіації саме в Україні належить саме принцові Кентському.





На правах реклами