Ми у Facebook
04.07.2013, 13:02

У Рівному відкрили читальний зал під відкритим небом

Головна книгозбірня Рівненщини знову здивувала креативністю - 4 липня під стінами обласної універсальної наукової бібліотеки відкрили “Літню читальню”, де діти й дорослі розважаються та отримують цікаву інформацію.
Читальня працюватиме щовівторка і щочетверга з 10.00 до 13.00 год. та з 16.00 до 18.00 год. з першого липня до кінця серпня. Тут усі бажаючі зможуть дізнатися більше про літературу, що наявна у бібліотеці, та почитати на свіжому повітрі. Для маленьких читачів проводитимуться читання вголос та навіть пляжні вечірки — ігри біля басейну.

“У нас є група з чотирьох бібліотекарів, які безпосередньо відповідають за організацію цього дійства, - розповідає бібліотекар Мирослава Дісик. - Сподіваємось, що такі заходи привернуть увагу рівнян до книг та зоохочуватимуть їх далі відвідувати обласну бібліотеку”.

Особливістю “Літньої читальні” є те, що тут не тільки читають, граються, а й проводять майстер-класи запрошені гості. Так, 4 липня майстер-клас з квілінгу проводила керівник гуртка “Квілінг” зі Здолбунова Тетяна Пашинська.

ФОТОРЕПОРТАЖ З "ЛІТНЬОЇ ЧИТАЛЬНІ"

“До нас приходять ті, хто нічого не знає про цю техніку, але швидко її опановують, - каже майстриня. - Багато хто вдома вже займається виготовленням паперових виробів, а до нас приходить, щоб дізнатися щось нове. Такі заходи — можливість розвивати творчість, актуратність, уяву дитини та прищеплювати їй любов до прекрасного”.



Дізнатися більше про заходи «Літньої читальні» можна за телефоном 22-21-21.



БІЛЬШЕ ФОТО

Літо – це прекрасна пора, щоб перечитати улюблену книжку і познайомитися з новою!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ