Ми у Facebook
10.07.2013, 08:41

Рівнянка Анна Ярощук здобула срібло Всесвітньої Універсіади

Першу нагороду до рівненської скарбнички поклала студентка Рівненського міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. С. Дем'янчука Анна Ярощук.
Рівненська студентка, уродженка Дніпропетровська, учасниця Олімпійських Ігор у Лондоні 2012 року Анна Ярощук показала другий результат у забігу на 400 м з бар'єрами на Всесвітній Універсіаді у російському місті Казань.

До золотої нагороди Ані не вистачило кількох сотих секунди. Щоправда, цей результат навряд-чи сильно розчарував нашу спортсменку, адже поступилася вона співвітчизниці - Анні Тітімець, яка також представляє Дніпропетровськ.

- Вражень дуже багато, - говорить рівненська легкоатлетка, срібна призерка Універсіади Анна Ярощук. - Унiверсiада це завжди велика подiя, велике свято i одночасно велика вiдповiдальнiсть для спортсмена. Забiг був цiкавий, складний i всi дiвчата боролися до останнього! Напередоднi, пiд час півфiналу, саме пiд час мого забiгу була сильна злива. Дощ був як стiна, було дуже важко бiгти, i цiкаво водночас, адже я перший раз бiгла пiд дощем!
З Анею ми конкуруємо вже багато рокiв, iнколи перемагаю я, iнколи - вона. На цей раз Аня була сильнiшою, але це тiльки дало менi стимул для бiльш наполегливих тренувань i перемог у майбутньому!

Аня додала, що на інших дистанціях вона не змагатиметься, а розпочне підготовку до Чемпіонату Світу, який у серпні відбудеться в Москві.

Нагадаємо, що спочатку за українську збірну з легкої атлетики мала змагатися ще й студентка НУВГП, учасниця лондонської Олімпіади Ольга Земляк, але від участі в Універсіаді вирішила відмовитись.

- Відмовилась, тому що вирішила трохи відпочити і гарно підготуватись до Чемпіонату України, який розпочнеться 23 липня в Донецьку, - розповіла порталу OGO.ua рівненська легкоатлетка Ольга Земляк. - З початку сезону у мене було три великі комерційні змагання та командний Чемпіонат Європи, а за один місяць для мене це забагато. Тому вирішила спокійно підготуватись до Донецьку.

Всесвітня Універсіада триватиме до 17 липня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ