Ми у Facebook
12.07.2013, 14:49

Грабіжники в масках розстріляли авто "Укрпошти", але другий інкасатор убив їх обох

Вранці 12 липня в Миколаєві було скоєно збройний напад на інкасаторський автомобіль "Укрпошти". Як повідомляється, напад стався у дворі будинку на вул. Будівельників, 16а.
Газель "Укрпошти" їхала звичайним маршрутом — доставляла гроші в одне з поштових відділень на вул. Будівельників. Раптово дорогу інкасаторам перегородив автомобіль Daewoo Sens, що їхав назустріч, повідомили у прес-службі миколаївської міліції.

ЗМІ зазначають, що розминутися з автомобілем в інкасаторів не було ніякої можливості — по вузькому внутрішньодворовому проїзду міг проїхати тільки один автомобіль.

З Daewoo вискочили двоє чоловіків у камуфляжі і масках та відкрили вогонь по кабіні Газелі. Водій був убитий першим же пострілом, інкасатор, який сидів поруч, впав на підлогу і завдяки цьому залишився живим.



Після цього бандити кинулися до бічних дверей Газелі, маючи намір заволодіти грошима. У салоні сидів другий інкасатор, який відкрив по нападниках вогонь з табельного пістолета Макарова.

Відео Новости-N:


Обидва нападники отримали поранення: один в голову, другий в ділянку грудної клітини. Поранений у голову відразу впав, другий нападник спробував тікати, однак пробіг лише близько 20 метрів і також впав.

Як наголошується, інкасатори негайно викликали міліцію і карету швидкої допомоги. Медики констатували смерть водія та одного з бандитів — того, який був поранений у груди. Другого нападника з наскрізним пораненням голови "швидка" відвезла до лікарні швидкої медичної допомоги. Через годину він помер, не приходячи до тями.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини, проводяться слідчі дії. Слідчим відділенням Ленінського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.115 КК України «Умисне вбивство».

Джерело: Відомості-UA.com





На правах реклами