Ми у Facebook
16.07.2013, 11:37

На Рівненщині нетвереза росіянка втікала від ДАІшників [+Фото]

У селі Вельбівно Острозького району правоохоронці зупинили автомобіль марки Nissan Patrol, який невпевнено рухався проїжджою частиною дороги та неодноразово виїжджав на смугу зустрічного руху, чим створював аварійну обстановку.
Про це повідомили в прес-службі ВДАІ УМВСУ у Рівненській області.

Працівники міліції за допомогою жезла подали сигнал про зупинку водію транспортного засобу. Однак, останній проігнорував законну вимогу працівників ДАІ, а навпаки збільшив швидкість та почав тікати.



Розпочалося переслідування.



Під час переслідування транспортний засіб зупинили і з'ясували, що водій, 45-річна Інна з Російської Федерації, знаходиться у стані алкогольного сп'яніння. Таким чином своїми діями жінка наражала на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

- Водій відмовлялася надавати посвідчення водія, в автомобілі взагалі не було ніяких документів. Мотивувала нетвереза росіянка свої дії тим, що перебуваючи в салоні свого автомобіля, вона знаходиться на території Російської федерації, а отже порушувати її спокій ніхто не має права, - каже начальник ВДАІ Острозького МВ УМВС Сергій Мартинюк. - Під час спілкування із працівниками міліції жінка погрожувала. Щоб оформити адміністративний протокол, допомогу надавали жителі села Вільбівно, які разом із працівниками міліції доправили водія до Острозької обласної психіатричної лікарні та освідчили. У крові жінки-водія виявили 2,2 проміле алкоголю. З 12 липня автомобіль знаходиться на арештмайданчику.



Зокрема, автомобіль привернув увагу працівників міліції тим, що два роки тому водій цього ж транспортного засобу здійснив аналогічне порушення. Проте, минулого разу за кермом був власник авто, житель міста Єкатеринбург Владислав - чоловік цьогорічної порушниці, який теж не зупинявся та створював аварійні ситуації.

Рішенням Острозького районного суду водій був позбавлений права керування на території України терміном на один рік.

У результаті на жінку склали три адміністративні протоколи: за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, за незупинку на вимогу працівника міліції та відсутність посвідчення водія.

15 липня 2013 року відбувся суд, на якому жінці призначили мінімальний штраф за незупинку та керування у нетверезому стані - 2550 гривень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ