Ми у Facebook
19.07.2013, 15:12

Рибальські секрети, газетні скандали і пес у вишиванці - безліч цікавого у свіжому номері "ОГО"

Як на Рівненщині карають зловмисників у погонах? Що напрацювали депутати від Рівненщини у Верховній Раді? Чи зникнуть рекламні щити біля доріг? Про це та багато іншого - у свіжому номері газети "ОГО", який вже надійшов у продаж. Дізнайтесь більше!
Ви знаєте, як футболіст з Рівненщини допоміг луцькій "Волині" позбавити перемоги не кого-небудь, а київське "Динамо"? Яка рівненська група виборола перемогу на найстарішому рок-фестивалі незалежної України "Тарас Бульба", який днями відгримів у Дубні? Скільки витратить міська влада Рівного на ремонт дорожного покриття на вулиці княгині Ольги? Відповіді на ці питання - у свіжому номері "ОГО".

Також у свіжому номері тижневика "ОГО" - ще багато цікавої та корисної інформації. Усе - для того, аби допомогти читачам газети жити і працювати успішніше!

Новини Рівного та України, оголошення та реклама на сторінках тижневика "ОГО" допоможуть вам не лише краще зорієнтуватись у інформаційному просторі, а й вигідно купити чи продати будь-що, обрати потрібний вам товар або послугу з-поміж безлічі привабливих пропозицій.

Як загрожує праву рівнян на інформацію рішення депутатів Рівнеради про зміну умов оренди землі під газетними кіосками мережі "ОГОпрес"? Грунтовне дослідження журналістів "ОГО" на цю тему читайте у свіжому номері газети.



Яким був найбільший улов відомого рівненського шоумена Василя Ващука? Інтерв'ю з затятим рибалкою - а в ньому безліч цікавинок при рибальські свята і будні - також читайте на сторінках свіжого номера "ОГО".



Уже два тижні триває конкурс "Моя вишиванка найкраща". Його переможець потрапить на обкладинку святкового номера "ОГО" напередодні Дня Незалежності. А поки що газета знайомить читачів із учасниками конкурсу - маленькими і дорослими. Днями до числа конкурсантів додався... пес! Переглянути фото незвичного конкурсанта також можна у свіжій "ОГО". А тим часом координатор конкурсу, журналіст "ОГО" Ольга Данилюк запрошує всіх бажаючих до 31 липня надсилати свої фото у вишиванках.



Запитуйте свіжий номер "ОГО" у газетних кіосках мережі "ОГОпрес", беріть участь у наших конкурсах, пропонуйте нашим журналістам свої теми в коментарях на порталі - і до зустрічі на сторінках "ОГО"!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ