Ми у Facebook
22.07.2013, 10:57

Сімейна традиція одягати вишиванки

Галина та Віталій Максимчуки

Триває фотоконкурс “Моя вишиванка найкраща”, усі учасники якого отримають можливість продефілювати на Майдані Незалежності 24 серпня, а фото переможця з'явиться на першій сторінці газети “ОГО”. Нові наші учасники — це дві рівненські родини, які мають добрі традиції — одягати вишиванки. Знайомтеся!
Родина Максимчуків: Галина та Віталій.

Молода родина Максимчуків, щоправда, у неповному складі - немає доні - в останній день студентства Галини... Українські філологи, які плекають рідне слово...

- Кому ж як не нам носити вишиванки? - наголошує Віталій. - Коли, як не у найважливіші дні життя?..

Родина Шустік: Леся Іванівна, Анатолій Олександрович, Наталя, Оля та маленька Олюся

- В нашій родині дуже цінують національний одяг. Кожен член родини має власну вишиту сорочку, вишиту нашою мамусею, - розповідає Ольга. - Вважаємо ці вишиванки найціннішим дарунком, адже вони зберігають тепло рук, любов та є найціннішим оберегом. Одягати традиційний український одяг на релігійні та державні свята вже є хорошою традицією для нашої родини.

Галина та Віталій Максимчуки
Галина та Віталій Максимчуки


Леся Іванівна, Наталя, маленька Олюся та Ольга Шустік
Леся Іванівна, Наталя, маленька Олюся та Ольга Шустік


Ольга, Анатолій Олександрович та Наталя Шустік
Ольга, Анатолій Олександрович та Наталя Шустік


Чи отримають родини Максимчуків чи Шустіків можливість побачити своє фото на обкладинці газети “ОГО”, дізнаємось згодом. Адже наш конкурс - триває, і попереду - не лише знаймоство з новими учасниками, а й інтернет-голосування!

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

А ВСІМ учасникам нагадуємо, що вони зможуть продефілювати подіумом, що буде сконструйовано до Дня Незалежності на центральному майдані Рівного. Адже того дня з ініціативи міської влади Рівного тут відбудеться загальноміська акція "Моя маленька вишиванка", до якої долучаємось і ми.

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща” продефілюють на майдані Незалежності у Рівному!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Нагадаємо, що фото на конкурс ми приймаємо до кінця місяця, а з 1 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ











На правах реклами