Ми у Facebook
22.07.2013, 14:55

Ажіотаж у Лондоні: Принц Вільям і Кейт Міддлтон сьогодні стануть батьками [Фото+Відео]

Сьогодні стало відомо, що у Кейт Міддлтон о 6 ранку за Лондонським часом почалися перейми. Герцогиню Кембриджську негайно привезли до лікарні святої Марії, де сьогодні на світ має з'явитися первісток королівської родини.
Саме в цій клініці на світ з'явився і її чоловік принц Вільям.

Як повідомляє The Daily Mail, 21 червня 1982 року принцеса Діана народила принца Вільяма в одній із приватних люкс-палат клініки Lindo Wing. Тут же через два роки потому на світ з'явився і молодший брат Вільяма – Гаррі.




Щоправда, впродовж останніх кількох років клініка була зачинена і не приймала пацієнтів. Свою роботу вона відновила лише в 2012 році.

За даними журналіста ТСН, вже точно відомі стать та ім'я малюка. Отож, у Кейт Міддлтон та принца Вільяма народиться хлопчик, якого назвуть Альбертом.

Пряма трансляція з Лондона

За пологами Кейт Міддлтон пильно стежать Маркус Сетчер і Алан Фартін – особисті хірурги-гінекологи королеви Єлизавети ІІ.



Тим часом, лондонці та туристи збираються біля королівських палаців в очікуванні оголошення про народження спадкоємця або спадкоємиці британського трону. Найбільш завзяті оселились у наметах.





За матеріалами ТСН.ua та УНН.





На правах реклами