Ми у Facebook
25.07.2013, 12:15

У Рівному шахраї обманом про втрачений гаманець видурюють у людей гроші [+Відео]

Невідомі ошукали рівненську пенсіонерку на майже 4,5 тисячі гривень, коли та через банкомат зняла пенсію за два місяці і поверталася додому. По дорозі невідомий відібрав у неї гроші, які вона начебто забрала із знайденого гаманця. За мить відібране повернув, але уже фальшивими купюрами.
Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK.

Як розповіла ошукана пенсіонерка Тамара Березовська, вона забрала гроші, та вже за кількадесят метрів від банкомату її перепинила незнайома жінка. Ще за мить підбіг чоловік, що стояв за нею у черзі до банкомату, та заявив, що старенька знайшла його гаманець. Він вирвав гроші з її рук і пішов геть. Коли та здійняла крик, повернувся і віддав гроші. Лише вдома жінка помітила, що замість справжніх купюр їй всунули розмальовані під гривні папірці.

На Рівненщині телефонні шахраї ошукали жінку на три тисячі гривень

Одразу по цьому Тамара Березовська написала відповідну заяву у міліцію, щоб ті могли знайти злочинців по гарячих слідах. Жінка добре запам’ятала шахраїв, а обличчя чоловіка зафіксувала камера відеоспостереження біля банкомата.



Як рівненським пенсіонерам не стати жертвами "банківських" шахраїв [+Відео]

«Міліція Рівненщини вдасться до всіх необхідних дій, щоб встановити особу, яка вчинила злочин, - заявив в.о. начальника УМВС України в Рівненській області Олександр Панасюк. - На території Рівного таких злочинів не багато, тож думаю, позитивний результат буде найближчим часом».

До слова, на Рівнещині за подібною схемою за останній рік скоєно понад десяток злочинів.





На правах реклами