Ми у Facebook
25.07.2013, 17:20

Українці не вразили журі "Нової хвилі 2013"

Конкурсанти "Нової хвилі 2013" від України - Аркадій Войтюк та Ольга Діброва у перший день конкурсу не вразили журі. Після виконання світових хітів українці знаходяться у хвості турнірної таблиці. Про тріумф-2010, коли рівнянка стала на фестивалі другою, залишається хіба мріяти...
Змагання молодих виконавців "Нова хвиля" завжди є цікавою подією у світі шоу-бізнесу. У Юрмалі вже знані зірки мають можливість показати нові вбрання та заспівати всім відомі хіти. Для конкурсантів "Нова хвиля" - це можливість показати себе і, якщо пощастить, отримати путівку у світ шоу-бізнесу.

У 2010 році у конкурсі "Нова хвиля" брала участь представниця Рівненщини, уродженка Костополя Тетяна Ширко, яка зайняла друге місце. Тоді нашій землячці не вистачило всього 1 балу для перемоги!..

Цього ж року 16 нових учасників змагаються за перемогу у конкурсі молодих виконавців. Серед них і 2 представників від України - солістка гурту Gorchitza Ольга Діброва та вихованець проекту "Х-фактор" Аркадій Войтюк.

Українцям пророкували призові місця, але оптимізм почав згасати після результатів першого конкурсного дня. Перший представник від України - Аркадій Войтюк виступав першим, хлопець вийшов у строгому костюмі, капелюсі та чорних окулярах. Пісня "Kiss" з репертуару Тома Джонса у виконанні хлопця вразила глядачів, які подарували йому гучні оплески.Але журі поставили Аркадію всього 106 балів, єдиний кого вразив хлопець був Тото Кутуньо, який поставив українцю найвищий бал - 11.

Друга представниця від України - Ольга Діброва виступала 10. Дівчина виконала світовий хіт "Don't speak" гурту No Doubt. Дівчина емоційно виконувала пісню: постійно стрибала та активно жестикулювала. Проте навіть це не допомогло дівчині отримати схвальність журі. За світовий хіь Ольга отримала 108 балів, що на 2 більше за результат Аркадія Войтюка.





Попереду ще два конкурсі дні. Сьогодні конкурсанти співатимуть з відомими зірками. Аркадій Войтюк заспіває дуетом з Тіною Кароль пісню "Ніжно", а Ольга Діброва з Іваном Дорном композицію "Самая любимая".

Тетяна Ширко посіла друге місце на "Новій хвилі-2010" (+ ВІДЕО)

На першому ж місці за підсумками першого дня змагання знаходиться представник Куби Роберто Кель Торрес.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ