Ми у Facebook
26.07.2013, 07:09

Рекордний хабар, стильні школярі та спорт у стилі йога - безліч цікавого у свіжому номері "ОГО"!

На ремонт якої вулиці витратили 6 мільйонів? Чому екс-губернатора Миколу Сороку виключили зі списку претендентів на нагородження відзнакою "За заслуги перед містом"? Які напої найліпше тамують спрагу? Про це та багато іншого - у свіжому номері "ОГО", який уже надійшов у продаж. Дізнайтесь більше!
Ви знаєте, як працюють приймальні народних депутатів від Рівненщини і де їх знайти? Як змусити страховика виплатити кошти на ремонт авто? Які продукти краще не купувати влітку? Відповіді на ці питання - у свіжому номері "ОГО".

Також у свіжому номері тижневика "ОГО" - ще багато цікавої та корисної інформації. Усе - для того, аби допомогти читачам газети жити і працювати успішніше!

Новини Рівного та України, оголошення та реклама на сторінках тижневика "ОГО" допоможуть вам не лише краще зорієнтуватись у інформаційному просторі, а й вигідно купити чи продати будь-що, обрати потрібний вам товар або послугу з-поміж безлічі привабливих пропозицій.

Триває благодійний проект "Спорт. Time — час здорового успіху!”. Відомі чоловіки нашого міста навчатимуть відібраних під час кастингу дівчат своїм фірмовим вправам з фітнесу. А усе це супроводжуватиметься професійними фотосесіями. Після чого на відкритих голосуваннях усі охочі визначатимуть найкращу команду. Підсумком проекту стане вечірка, під час якої відбудеться благодійний аукціон. Виручені кошти підуть на придбання для міста вуличного тренажера. Цього року на сторінках "ОГО" - фірмова вправа від чергового учасника проекту - актора Рівненського академічного українського музично-драматичного театру Станіслава Лозовського!



Гусінь із субтропіків з'явилась на городах жителів Рівненщини. Про екзотичну "гостю" - також у свіжому номері "ОГО"!



У Рівному розшукують... стильних школярів! Новий фотоконкурс "Я - стильний школяр" вже має перших учасників. Їхні фото - на сторінках свіжого номера газети "ОГО"!

Катя Кравець - одна з учасниць конкурсу
Катя Кравець - одна з учасниць конкурсу


А тим часом уже три тижні триває інший фотоконкурс від "ОГО" - "Моя вишиванка найкраща". Його переможець потрапить на обкладинку святкового номера "ОГО" напередодні Дня Незалежності. А поки що газета знайомить читачів із учасниками конкурсу - маленькими і дорослими. Серед учасників є навіть... песик у вишиванці! А тим часом координатор конкурсу, журналіст "ОГО" Ольга Данилюк запрошує всіх бажаючих до 31 липня надсилати свої фото у вишиванках!

фото Сергія Бебка
фото Сергія Бебка


Запитуйте свіжий номер "ОГО" у газетних кіосках мережі "ОГОпрес", беріть участь у наших конкурсах, пропонуйте нашим журналістам свої теми в коментарях на порталі - і до зустрічі на сторінках "ОГО"!





На правах реклами