Ми у Facebook
26.07.2013, 16:48

Рецепти консервації, таємниці зірок і секрети кохання - у свіжому номері "Рівненської газети"!

Роксолана і султан Сулейман, найдовший у світі кіт і ікона, що замироточила у Рівному, - про цікаве та корисне з усіх усюд можна прочитати на сторінках свіжого номера "Рівненської газети". Дізнайтесь, що смачного приготували для вас на редакційній "кухні"!
Цього тижня "Рівненська газета" вийшла з вкладкою "Моє життя". Тут - безліч цікавого: історії кохання, сторінка "Духовність", рекорди з усього світу... Та про деякі матеріали розповімо окремо - вони того варті!

Нині для господинь - гаряча пора консервування. Вражаюче смачні рецепти консервування огірків і кабачків, перевірені на практиці досвідченими рівненськими господинями - у свіжому випуску "Мого життя" у "Рівненській газеті"!

Дехто вважає її національною героїнею, інші ж – найпідступнішою жінкою за часів Османської імперії. Роксолана, Хуррем, Анастасія Лісовська привернула увагу численних митців, зокрема письменників та живописців, які присвятили їй низку творів. Якою ж насправді була доля українки в гаремі турецького султана? Вражаюча історія життя Роксолани з сенсаційними подробицями палацових інтриг - також у вкладці "Моє життя"!



Шанувальники серіалу "Величне століття. Роксолана" відзначають, що головний герой — Халіт Ергенч — настільки вжився в роль султана Сулеймана, що, напевно, і в житті має такі ж риси. Стриманий, наполегливий, харизматичний — такий Халіт Ергенч у серіалі, а яким він є в реальному житті? Читайте у вкладці "Моє життя" в "Рівненській газеті"!



- Ми разом будемо долати фізичні недуги й життєві тривоги, переживати радість зустрічі чи біль розлуки, мандрувати епізодами найцікавіших фільмів… Адже тільки спільними зусиллями долаються негаразди та подвоюються життєві успіхи, - каже редактор вкладки "Моє життя", журналіст "ОГО" Ольга Данилюк. - З того часу як у "Рівненській газеті" з’явилася рубрика "Моє життя", все більше з вас хоче стати співавторами цих сторінок: розповісти свої історії, попросити порад та поділитися досвідом. Ми намагаємося врахувати ваші думки й прохання, доповнюємо "Моє життя" новими рубриками і запрошуємо вас бути нашими помічниками й порадниками. Допомагайте нам ставати ще цікавішим й кориснішими, а ми врахуємо думку кожного!



Свої листи з життєвими історіями, порадами та пропозиціями надсилайте на електронну адресу dolj.ogo@gmail.com з позначкою "Моє життя" або на адресу редакції: "Рівненська газета", вул.Шкільна, 2, м.Рівне, 33028.







А тим часом “Рівненська газета” знайомить читачів із учасниками конкурсу “Кумедне дитя”. Усі вони дивовижні й неповторні, а головне — веселі і життєрадісні! Переконані: ви теж не залишитеся байдужими і гідно оціните безпосередність наших малюків! А ще не просто можна, а ТРЕБА й самим долучатися до конкурсу! Адже триває він аж до 31 серпня. Участь можуть взяти світлини і відеоролики з дітьми віком до 14 років. Фото (не більше трьох) та відео (просимо заливати на YouTube, Vimeo, чи інший адекватний відеосервіс і надсилати посилання на них) надсилайте на електронну адресу gazeta.rv.ua@gmail.com або на поштову адресу: конкурс “Кумедне дитя”, “Рівненська газета”, вул. Шкільна, 2, м.Рівне, 33028. Не забудьте вказати ім’я, прізвище та вік дитини.

"Кумедне дитя поза межею реального"!

На сторінках "Рівненської газети" ви знайдете не лише цікаві історії та конкурси, а й корисні поради фахівців. У цьому номері ви знайдете роз'яснення юриста, фахівця Пенсійного фонду та управління праці й соціального захисту. Вони допоможуть вам почуватися впевненіше у вирі нинішнього життя, знати свої права і відстоювати їх. А добірка новин про надзвичайні випадки та правопорушення на сторінці "Патруль" нагадає про необхідність не втрачати пильності, дбати про те, аби захистити себе і близьких від небезпеки.

"Рівненська газета" - як справжній супермаркет: тут безліч цікавого та корисного! Тож придбайте свіжий номер газети в кіоску чи на розкладці, а найкраще - оформіть передплату на близьку та цікаву "Рівненську газету", аби щотижня мати впевненість: улюблене видання завітає у вашу домівку і зацікавить, розрадить, допоможе, порадить, втішить, зробить життя цікавішим! Адже, як кажуть постійні читачі "Рівненської газети", газет багато - рідна одна!





На правах реклами