Ми у Facebook
31.07.2013, 15:13

Таких вишиванок ви ще не бачили!

Сім'я Токар

31 липня — останній день, коли ви можете надіслати своє фото для участі в конкурсі “Моя вишиванка найкраща”. Через велику кількість надісланих фото ще 2 дні ми будемо знайомити вас з учасниками, поповнювати фотогалерею, а далі — голосування на нашому порталі. Отож, знайомтеся!
Родина Токар: Тетяна, Олексій та Ярослав - Ярославчику подарували його першу вишиванку на день народження коли йому виповнився один рочок. Тепер на будь-які урочистості мама не ламає голову, що одягнути синочку, завжди виручає ошатна та святкова вишиванка.І не дивно, адже ще будучи в маминому животику він допоміг на День незалежності побити вишитий рекорд України! Бо тато з мамою на власне весілля вирішили не купувати стандартний чорний костюм та білу сукню: тато одягнув українську вишиванку, а мама вишиту сукню з віночком. Батьки впевнені, що синочок продовжить традиції і буде плекати українські традиції.

Сім'я Токар
Сім'я Токар


Ярослав Токар
Ярослав Токар


Родина Степанців: Юлія, Максим та маленька Вероніка - Мама Юлія знаходиться в декретній відпустці, тато Максим працює оператором-адміністратором. Донечці Вероніці всього два роки, вона носить вишиванку ще з 1,5-місячного віку.

- Для нашої сім'ї вже стало доброю традицією одягати вишиванки на свята! Адже вважаємо, що це не тільки гарно, а й проявляє годість за те, що ми українці!

Родина Степанців
Родина Степанців


Вероніка Степанець
Вероніка Степанець


Сім'я Вертелецьких - На фото родина не в повному складі, бо на ньому немає ще двох членів родини. Мама, тато і найменша донечка Олеся пишаються тим, що вони українці і хочуть сказати, що їх вишиванки найкращі!

Родина Вертелецьких
Родина Вертелецьких



Олена Кузьмич з родиною
- Коли я познайомилася з своїм майбутнім чоловіком, то він розповів мені про свою мрію — мати гарну вишиванку і згодом я втілила його мрію в життя. Спробувала вишити одну, потім ще одну, а коли народилася донечка, то я і їй вишила сорочечку. Тепер це стало традицією — на день народження дарувати власноруч зроблені вишиванки. Це моє хобі, яке я дуже люблю. Наші вишиванки найкращі!

Донечка у вишиванці Олени Кузьмич
Донечка у вишиванці Олени Кузьмич


Чоловік та синок у вишиванках
Чоловік та синок у вишиванках


Родина Брославських - Тепер і наша родина вирішила взяти участь. Ми цінуємо та плекаємо українські традиції, адже це те, що передається з покоління в покоління. Змалечку привчаємо і нашого сина носити вишиванку і любити сво. державу.

Родина Брославських
Родина Брославських


Гриців-Осійчук Оля та Осійчук Ігор - У нашій сім'ї переконані, що любов творить чудеса і тільки вона дарує щастя у житті. Наша історія кохання розпочалася 14 років тому і триває й досі. Любов до людей та своєї країни - головне у житті.

Родина Гриців
Родина Гриців


Чи з'явиться фото когось із сьогоднішніх родин на обкладинці газети “ОГО”, дізнаємось згодом. Адже наш конкурс - триває, і попереду - не лише знаймоство з новими учасниками, а й інтернет-голосування!

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

А ВСІМ учасникам нагадуємо, що вони зможуть продефілювати подіумом, що буде сконструйовано до Дня Незалежності на центральному майдані Рівного. Адже того дня з ініціативи міської влади Рівного о 16 годині тут відбудеться загальноміська акція "Моя маленька вишиванка", до якої долучаємось і ми.

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща” продефілюють на майдані Незалежності у Рівному!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Нагадаємо, що фото на конкурс ми приймаємо до кінця місяця, а з 1 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ











На правах реклами