Ми у Facebook
01.08.2013, 12:38

На Рівненщині стартувала операція "Митний контроль"

Із 26 липня Державтоінспекція Рівненської області спільно з Рівненською митницею Державної митної служби України проводить цільові профілактичні заходи під умовною назвою "Митний контроль".
Мета заходів - виявлення та документування фактів незаконного перебування на території області транспортних засобів та порушення їх власниками правил митного режиму.

На підготовчому етапі до першого серпня було організовано та проведено робочі наради за участю відповідних служб регіональних митниць, працівників Державтоінспекції та співробітників по боротьбі з міжнародними організованими злочинними угрупуваннями, а також розроблено спільні плани роботи та графіки несення служби у складі мобільних груп.

Як повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області, під час заходів інспектори Державтоінспекції акцентуватимуть увагу в першу чергу на автомобілі, власниками яких є іноземні юридичні особи та транспортні засоби, котрі використовуються водіями-резидентами України (громадянами України), максимально уникаючи створення незручностей під час перевірок водіїв-нерезидентів (іноземців), які на законних підставах перебувають на території України.

Триватимуть заходи до 16 серпня поточного року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ