Ми у Facebook
02.08.2013, 15:47

Риболовля по-рівненськи: ставок Стара Мощаниця на Здолбунівщині [+Фото]

Портал OGO.ua спільно з rivnefish.com розповідають вам усе, що пов’язано з рівненською риболовлею. Сьогодні до вашої уваги звіт з риболовлі, яка відбулася на ставку Стара Мощаниця Здолбунівського району.
Час ловлі: з 05:15 до 13:00.
Місце: південна сторона ставу, метрів за 300 від дамби.
Зловлено: 8 линів, 2 карасі, 3 краснопірки, 1 гірчак.
Наживка: опариш та хробак.
Прикормка: «Золотий карп», Megamix з линьово-карасевим атрактантом від Trapper.
Снасті: вудки.


rivnefish.com давно хотів потрапити на цей ставок, оскільки на ньому ловляться лини.







Сам ставок доволі великий, але місць для риболовлі не так вже й багато. Ловити довелось у великому «вікні» перед заростями водної рослинності. Перша зловлена рибка - малесенький линочок. Впродовж усієї рибалки нам ще попадалися такі, але ми їх відпускали звичайно.

Поговоривши з місцевим жителем, rivnefish.com дізнався, що найкраща прикормка в цій місцевості - запарена товча з макухою, а наживка – простий хробак. Перепробувавши різні фірмові прикормки (фішку, фішдрім) ефекту не отримали ніякого.







Радує тут одне - місце доволі далеке від цивілізації і шумних доріг. Відпочиваєш тут душею. Та й саме село далеко, як виявилось до нього треба далі їхати по дорозі. Аж не віриться, що є ще такі місця з відкритим доступом. Загалом rivnefish.com зловив не дуже багато риби, але найголовніше те, що місце риболовлі дуже гарне та спокійне. Одним словом, линьовий рай! Ще й з гарними карасями в придачу. Друзі, це ідеальне місце, щоб ловити поплавчаною вудкою!





На правах реклами