Ми у Facebook
03.08.2013, 18:27

Хто представить Україну на "Дитячому Євробаченні-2013"

12-річна Софія Тарасова із Києва виборола право представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Дитяче Євробачення-2013", фінал якого відбудеться 30 листопада у Києві. Так визначили у фіналі національного відбору на конкурс, який відбувся 2 серпня у прямому ефірі Першого Національного.
Загалом у національному відборі брали участь 230 юних виконавців. До півфіналу дійшли 53 із них. Зрештою, 8 червня серед півфіналістів національного відбору "Дитячого Євробачення-2013" було обрано 20 фіналістів - 4 колективи і 16 солістів. Напередодні фіналу вони пройшли підготовку з професійними педагогами з вокалу, акторської майстерності та хореографії у Міжнародному дитячому центрі "Артек". А увечері 2 серпня - виступили в ефірі Першого Національного під час фінального відбору, який відбувся так само в "Артеку".

Представники журі просили дітей врахувати під час вибору пісень, аби вони відповідали їхньому віку. І, слід сказати, відсотків на 80 цю умову було дотримано.

Переможців обирали за змішаною системою - враховувались оцінки журі та результати sms-голосування глядачів. До складу журі, яке очолив музичний продюсер Першого Національного Владислав Багінський, також увійшли співачка, представниця України на "Євробаченні-2013" Злата Огневич, начальник управління закордонного співробітництва Національної телекомпанії України Вікторія Романова, композитор, аранжувальник та музичний продюсер Михайло Некрасов, співачка, телеведуча, народна артистка України Алла Попова та музичний продюсер Олена Мозгова Після виступу всіх конкурсантів глядачі мали ще 20 хвилин, аби відправити sms. А тим часом перед учасниками шоу виступили гості - Злата Огневич, Олексій Матіас та Віктор Ткаченко.

За результатами голосування, 5 місце здобула Інесса Грицаєнко, 4 місце - Софія Куценко, 3 місце - Алім Хакімов, на другу сходинку війшла Поліна Андрєєва, а першість, набравши 91 бал, виборола Софія Тарасова.

фото 1tv.com.ua
фото 1tv.com.ua


Софія Тарасова почала займатися співом у 5 років. Нині заняттям вокалом присвячує по декілька годин тричі на тиждень. Незважаючи на юний вік, дівчинка уже встигла спробувати свої сили у таких конкурсах, як "Молодість, Натхнення, Талант 2007", "Світ талантів – 2009", "Південний експрес – 2009", "Чорноморські ігри", "Зірковий час – 2010", "Золотий маяк – 2011", "Дитяча Нова хвиля-2010", "Зоряні мости – 2012", "Kiev art time – 2012", Euro pop contest "Berliner Perl 2011", "Голос Діти", "Paradise holiday", "Дитяча Нова хвиля – 2013" та "Музична Академія Євробачення", зазначає "Телепростір". Власне, до фіналу національного відбору на "Дитяче Євробачення-2013" Софія Тарасова потрапила саме після перемоги у проекті Першого Національного "Музична академія "Євробачення".



Дитячий конкурс пісні "Євробачення" — щорічний телевізійний конкурс, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської Мовної Спілки (ЄМС). У конкурсі, який транслюється по телебаченню і радіо на території всієї Європи і в деяких країнах інших континентів, а також у інтернеті, можуть брати участь діти віком від 10 до 15 років. До речі, в умови цьогорічного конкурсу внесені зміни - тепер нагороджуватимуть не тільки володаря першого, а й другого та третього конкурсних місць!

В Україні пройде "Дитяче Євробачення-2013"

Як відомо, на минулорічному дитячому "Євробаченні", яке проходило в Амстердамі, перемогла 10-річна представниця України Анастасія Петрик з піснею "Небо".

Юна українка Анастасія Петрик перемогла на дитячому "Євробаченні"

Сам конкурс проводився торік удесяте, Україна бере у ньому участь із 2006 року, а перемогла торік уперше.

До слова, кілька років тому у національному відборі дитячого "Євробачення" брала участь і представниця Рівненщини - юна співачка із Кузнецовська Юлія Бойко.

Учасниця національного відбору дитячого Євробачення - Юлія Бойко





На правах реклами