Ми у Facebook
07.08.2013, 07:55

Щоденний гороскоп: віддавати й витрачати

Вдалий день для реалізації особистих планів, культурного життя та родинних свят.
Астрологічний прогноз: 7 серпня 2013, середа.

1/2 місячна доба. Місяць у знаку Лева (молодик / перша чверть, росте).


Час втілювати в реальність наші плани, мрії, фантазії!

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Особливо вдалий день для особистих справ, романтичних пригод, світських заходів на природі, маленьких родинних свят, налагодження добрих сімейних стосунків, знайомств та примирень.

Гороскоп на тиждень 5-11 серпня

А от що стосується матеріальної сфери, то сьогодні – день віддавати й витрачати. Якщо, звісно, буде така можливість. Не варто шкодувати грошей, які ми витратимо на свій імідж, подарунки й щедрі жести для близьких, а то й просто на благодійність.

А тут – палиця у двох кінцях: деякі люди можуть проявити жадібність, заздрість до чужих достатків, посваритись через гроші або якесь майно. Тибетські астрологи пояснюють це, що у другої доби Молодого Місяця два протилежні символи: Ріг Достатку та Ненаситна Паща.

Вдалий день для різних культурних заходів, громадського життя. Презентації, прем’єри, виставки та інші пафосні заходи теж потрібні – вони можуть зацікавити впливових покровителів і дати потужний імпульс для майбутнього успіху.

Добре починати нові справи, переїжджати на нове місце, переставляти меблі, починати курс оздоровлення, схуднення, фізичних вправ.





На правах реклами