Ми у Facebook
07.08.2013, 11:09

"Золоту Підкову" у Рівному добудовуватимуть під контролем Президента

Проблемний житловий комплекс завершуватиме новий інвестор, розповів заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. За його словами, іншого забудовника підшукали, аби якнайшвидше допомогти людям, які вклали власні гроші в зведення багатоповерхівки, втім роками чекають на новосілля.
За допомогою у вирішенні проблеми вони вже зверталися до Президента України під час телепроекту «Діалог з країною». Люди просили сприяння у Віктора Януковича в завершені «Золотої підкови».

Довгобуд "Золота підкова" добудовуватиме новий інвестор

Тому під час наради Володимир Новак зобов’язав нового забудовника якнайшвидше підготувати всі дозвільні документи та розпочати будівництво. Адже Президент України вимагає захистити права людей, які профінансували власним коштом будівництво житла.

У Рівному "Золоту Підкову" взяли у комунальну власність

Аби краяни якнайшвидше отримали довгоочікувані квартири, працюватимемо також над тим, аби «Золоту підкову» включити в президентські програми будівництва доступного житла, зазначив Володимир Новак. Тож завдяки бюджетному фінансуванню й коштам майбутніх новоселів вдасться оперативно завершити комплекс на Соборній, 283, повідомили у прес-службі РОДА.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ