Ми у Facebook
07.08.2013, 17:26

У Рівному для школярів організували ярмарок [+Фото]

Уже не за горами 1 вересня й початок нового шкільного року. Тож найбільш актуальним питанням для батьків стає збирання дітей до школи. Аби допомогти рівненським батькам та дітям, у місті організували Шкільний ярмарок, який працює на майдані Незалежності.
Шкільний ярмарок у Рівному розпочав роботу із понеділка, 5 серпня, проте, за словами продавців, гостей у них поки небагато. Щоправда, з кожним днем батьків приходить все більше, адже люди повертаються з відпусток.

- Зараз до нас переважно приходять батьки школярів молодших класів, - розповідає продавець Шкільного ярмарку Дмитро. - Така ситуація буде до числа 20-го, а потім підуть усі - молодші школярі, середня школа, старшокласники. Наприкінці серпня прийде чимало студентів. Тому якщо зараз асортимент переважно розрахований на молодшу школу, то якраз наприкінці серпня ми змінимо його й зорієнтуємо на студентів. Цікаво, що приходять до нас не лише учні та батьки, а й чимало офісних працівників, для яких канцтовари - також досить необхідна річ.



Асортимент ярмарку широкий: від найпростіших зошитів та ручок - до рюкзаків і навіть спеціальних лотків для бутербродів :)

Перший дзвоник-2013 в Україні відбудеться 1 вересня



Більше фото - у нашій медіагалереї

- Ручки, зошити, лінійки, гумки у нас коштують від 1 гривні, адже ми не сплачуємо орендну плату, тому можемо встановлювати ціни нижчі за ринкові, - говорить продавець Дмитро. - Зошити взагалі від 65 копійок, і це не з сірим, а з білим папером. Є величезний вибір рюкзаків, вартістю від 60 до 450 гривень.

Як розповідають продавці ярмарку - товари зараз переважно українського виробництва. Левова частка - дві дніпропетровські фірми.

- Такого як раніше, що більшість товарів китайські, немає, - говорить Дмитро. - Для чого замовляти десь, якщо є українське, недороге й якісне. Нині українські виробники не лише зошити продукують, а й рюкзаки шиють. Придумали навіть спеціальні лотки для бутербродів та пляшечки для напоїв.

Більше фото - у нашій медіагалереї



Найменше серед українського ручок, які везуть з Індії. Багато також російських товарів, зокрема пластилін та олівці.



Важливе значення, за словами продавців та батьків, має те, що зображено на шкільних товарах. І тут діти неабияк слідкують за модою - які мультфільми популярні, з такими героями й пенал чи рюкзак хочеться. Продавці говорять, що й їм доводиться слідкувати за тим, які мультфільми з'являються на екранах кінотеатрів та телевізорів - все для того, аби потім дітлахи знайшли у них бажаний товар.

Такі малі, а вже «Стильні школярі»!

Цікаво, що серед різноманіття канцелярської продукції - чимало товарів, які є своєрідним промо України.

Більше фото - у нашій медіагалереї



Це зошити із зображеннями відомих подій та постатей Української історії й фотографіями українських міст.



Футбольні шанувальники можуть придбати зошити із зображенням гравців збірної України,



а найменші школярики можуть придбати сумки та рюкзаки, де зображені герої відомого українського мультфільму про українських козаків.



Працюватиме ярмарок до 5 вересня, щоденно з 9-ї до 18-ї години.





На правах реклами