Ми у Facebook
08.08.2013, 18:09

Найвищі зарплати і невідома Україна - безліч цікавого у свіжому номері "ОГО"!

Чи стане безкоштовною риболовля на орендованих ставках? Які українки підкорили серця володарів імперії? Чим керуватися, обираючи кавун? Про це та багато іншого - у свіжому номері "ОГО", який уже надійшов у продаж. Дізнайтесь більше!
Які міста в Україні визнано найкомфортнішими для життя.?Яке гучне вбивство сталося біля нічного клубу в Рівному? Як біля святого джерела обкрадала паломників? Відповіді на ці питання - в газеті "ОГО" за середу, 7 серпня.

Також у свіжому номері тижневика "ОГО" - ще багато цікавої та корисної інформації. Усе - для того, аби допомогти читачам газети жити і працювати успішніше!

Новини Рівного та України, оголошення та реклама на сторінках тижневика "ОГО" допоможуть вам не лише краще зорієнтуватись у інформаційному просторі, а й вигідно купити чи продати будь-що, обрати потрібний вам товар або послугу з-поміж безлічі привабливих пропозицій.

Цього тижня "ОГО" розпочало проект до Дня Незалежності України: "22 роки Незалежності - невідома Україна". Першу добірку цікавих фактів про нашу державу читайте у свіжому номері "ОГО". Приміром, з села Іванівка Корецького району на Рівненщині походить чи не найбільше в Україні священиків!

Іванівка - найпоширеніша назва села в Україні. У нас на Рівненщині село з такою назвою теж є не в одному районі
Іванівка - найпоширеніша назва села в Україні. У нас на Рівненщині село з такою назвою теж є не в одному районі


А інший проект "ОГО" - фотоконкурс "Я - стильний школяр" - тим часом набирає обертів. Фотографії нових активних учасників і розповіді про них - на шпальтах тижневика.

Устим Ткач із Здолбунова - один із учасників конкурсу "Я - стильний школяр"
Устим Ткач із Здолбунова - один із учасників конкурсу "Я - стильний школяр"


А тим часом у фотоконкурсі від "ОГО" "Моя вишиванка - найкраща" триває інтернет-голосування. Його результати постійно оновлюються на порталі OGO.ua. А переможець потрапить на обкладинку святкового номера "ОГО" напередодні Дня Незалежності. Слідкуйте за анонсами і голосуйте!

"Моя вишиванка - найкраща": перші результати інтернет-голосування

Запитуйте свіжий номер "ОГО" у газетних кіосках мережі "ОГОпрес", беріть участь у наших конкурсах, пропонуйте нашим журналістам свої теми в коментарях на порталі - і до зустрічі на сторінках "ОГО"!





На правах реклами