Ми у Facebook
09.08.2013, 10:05

Ліга Європи УЄФА: "Піррова" перемога "Металурга", і тріумфальна нічия "Чорноморця" [Фото+Відео]

Із абсолютно різними емоціями залишали футбольне поле гравці двох українських клубів по завершенні матчів 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. "Металурги", перемігши, залишали поле пригніченими, а гравці "Чорноморця" раділи нічиїй як перемозі.
Після першого матчу донецького "Металурга" у Албанії у вболівальників клубу залишалася надія на домашній поєдинок. З однієї сторони відіграти 2 м'ячі не просто, але ж з іншої гравці "Металурга" куди більш досвідчені за супротивників з "Кукесі".

Досвід досвідом, а гра у "Металурга" зі стартових хвилин йшла не дуже, адже донеччани довго нічого не могли вдіяти з оборонними редутами албанців, й лише на 28-й хвилині зуміли таки вразити ворота "Кукесі" - постріл в д'евятку Велізара Дімітрова - 1:0.

Гол додав "металургівця" упевненості, але усі подальші атаки албанці гасили на підступах до штрафного. Коли ж пройти донеччанам вдавалося - безпомилково діяв кіпер "Кукесі", або нападники були неточними.



У другому таймі ситуація не змінилась - "Металург" атакував, проте переконливості у цих атаках небуло - з постійними навісами у штрафну високі оборонці албанського клубу справлялись без проблем. Зрештою матч так і завершився - безславною перемогою 1:0...

Ліга Європи УЄФА: "Чорноморець" переміг "Црвену Звезду", а "Металург" програв албанцям

Зовсім інакше почувався одеський "Чорноморець", якому у Сербії необхідно було втримати домашні 3:1 із "Црвеною Звездою". І одесити не лише його втримали, а й по ходу гри майже постійно переважали суперників.



Атаки "Црвени Звезди" оборона одеситів грамотно зупиняла, а коли доходило до більшої небезпеки - безпомилково на останньому рубежі грав Дмитро Безотосний. Він же став героєм матчу, коли наприкінці першого тайму арбітр призначив пенальні у ворота одеситів - гол у цій ситуації міг перевернути все з ніг на голову, але... Серб Мільяш вдарив у кут, туди ж стрімко ктинувся Дмитро й відбив удар!



Так само впевнено "Чорноморець" діяв і після перерви, й хоча забити одесити не змогли, необхідний результат вони втримали - 0:0, і "Чорноморець" виходить до плей-оф Ліги Європи.



Нагадаємо, що жеребкуваня раунду плей-оф відбудеться у п'ятницю, 9 серпня, о 14.00. Україну на цьому етапі, окрім "Чорноморця", представлятимуть дніпропетровський "Дніпро" та київське "Динамо".





На правах реклами