Ми у Facebook
09.08.2013, 16:13

На Рівненщині на місце затриманого за хабар податківця призначили нового начальника

У Здолбунові - новий керівник податкової: на посаді начальника Здолбунівської ДПІ розпочала роботу Руслана Мичка. Нагадаємо, що її попередника було затримано 27 лютого під час отримання хабара в сумі понад 20 тисяч гривень.
У Здолбунівській об'єднаній державній податковій інспекції відбулася нарада з нагоди призначення нового керівника інспекції - Руслани Мички.

Представила нового очільника податківців Здолбунівщини заступник начальника Головного управління Міндоходів у Рівненській області Тетяна Сидоркевич. Руслану Степанівну відрекомендували як високопрофесійного фахівця, знавця своєї справи, що має великий практичний досвід роботи, накопичений на шляху від податкового інспектора до керівника.

До цього Руслана Мичка очолювала Острозьке відділення Здолбунівської ДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області.

Міндоходів хоче знизити ПДВ до 9%

Не можна не згадати і той факт, що попередника Руслани Мички на її новій посаді затримали 27 лютого під час отримання хабара в сумі понад 20 тисяч гривень. Як повідомляв тоді сектор зв'язків з громадськістю УМВСУ в Рівненській області, чиновника під час проведення позапланової виїзної перевірки вимагав у фізичної особи-підприємця хабар у сумі 30 тисяч гривень аби не нараховувати до сплати податок у 100 тисяч гривень. Перевірка була зумовлена тим, що суб’єкт господарювання подав заяву про зняття його з обліку. Після того, як податківець вимагав у нього хабар, підприємець написав заяву до міліції. Під час передачі грощей працівники УБОЗ і затримали 28-річного посадовця.

На Рівненщині керівника податкової служби спіймали на хабарі 25 тисяч гривень





На правах реклами