Ми у Facebook
13.08.2013, 17:04

Футболіст з Рівненщини зіграє за Збірну України

Молодіжна збірна України з футболу, що нині готується до старту у відбірковому турнірі до ЧЄ 2015 року, у вівторок, 13 серпня, проведе товариську гру проти команди Греції. У складі нашої команди буде й уродженець Рівненщини Віталій Приндета.
Усього на матч з командою Греції тренерський штаб збірної України викликав 23-х футболістів.

До складу української команди потрапив і півзахисник луцької "Волині", уродженець м. Дубно Віталій Приндета.

Для Віталія цей виклик уже не перший. Нагадаємо, що дебютував він у збірній U-21 цього року у матчі з командою Литви на Кубку Співдружності у Росії.

Повний склад збірної України:

Воротарі: Євген Гальчук ("Іллічівець"), Артур Денчук ("Металіст")

Захисники: Дмитро Рижук, Сергій Мякушко (обидва - "Динамо" К), Олександр Насонов ("Металург" Д), Іван Ордець ("Іллічівець"), Павло Мягков ("Зоря"), Євген Неплях ("Севастополь")

Півзахисники: Руслан Бабенко ("Дніпро"), Владислав Калитвинцев ("Слован" Чехія), Віталій Буяльський ("Говерла"), Андрій Цуріков ("Динамо" К), Олександр Нойок ("Металіст"), Сергій Болбат, Кирило Ковалець (обидва - "Шахтар" Д), Віталій Приндета ("Волинь"), Олександр Караваєв ("Севастополь"), В’ячеслав Чурко ("Іллічівець"), Євген Трояновський ("Металург" Д), Ігор Озарків ("Карпати")

Нападники: Пилип Будківський ("Севастополь"), Віталій Іванко ("АЕК" Кіпр), Владислав Кулач ("Іллічівець").

Товариський матч Україна - Греція відбудеться 13 серпня у Львові на "Арена-Львів". Трансляція о 19.30 на телеканалі "Футбол".





На правах реклами