Ми у Facebook
16.08.2013, 12:37

У Рівному серед білого дня шахрайки видурили у 21-річної жінки золото і 5 тисяч гривень

Щоб врятувати родину від "прокляття", жінка винесла з дому і віддала шахрайкам гроші та золото.
У четвер, 15 серпня, близько 11 години 21-річна Ірина (ім'я змінене з етичних міркувань, - авт.) гуляла з дитиною в парку на вулиці Данила Галицького неподалік свого будинку. До неї підійшла незнайомка і запитала як пройти в стоматологічну клініку. А після цього почала розповідати про сварки та негаразди в сім'ї Ірини. Незнайомка додала, що на її родину хтось наслав прокляття.

Згодом до їхньої розмови приєдналася ще одна зловмисниця. Вона щиро дякувала "цілительці" за допомогу. Сказала, що тільки завдяки їй змогла нарешті завагітніти.

"Цілителька" запевнила Ірину, що зможе домогти і їй, причому абсолютно безкоштовно. Але для проведення ритуалу жінка має принести з дому всі прикраси та гроші.

Налякана Ірина пішла додому та зібрала 5 тисяч гривень і золоті прикраси. Незважаючи на те, що в квартирі в той момент був її чоловік та батьки, ніхто не звернув уваги, що жінка виносить коштовності.

Зловмисниці ж, отримавши здобич, відразу зникли. Оговтавшись, Ірина розповіла чоловіку про те, що її ошукали. А він повідомив про це до міліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Наразі зловмисниць розшукують.





На правах реклами