Ми у Facebook
18.08.2013, 16:16

Колишній зять Тимошенко одружився у вишиванці [+Відео]

Рок-музикант Шон Карр, відомий в Україні насамперед як колишній зять екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, відгуляв весілля з британкою Мері Хілл у Кишиневі (Молдова) цієї суботи.
Наречена була вдягнути в скромне біле коротке платтячко, а Шон Карр - у молдавську вишиванку і жупан, розповідають "Вести". Місце весілля обрали невипадково: саме того дня у столиці Молдови всі члени байкерського клубу "Подонки" відзначали його 12-річчя. Оскільки наречені також є байкерами, а Карр давно товаришує з "Подонками", події і вирішили об'єднати. Раніше "Сегодня.ua" повідомляло, що Шон Карр з новою дружиною планує переїхати в Україну.

В одному зі своїх інтерв'ю майбутня дружина Шона Карра зізналася, що любить його з 13 років, розповідає "Ура-Інформ". А знайомі вони взагалі з 5 років. Раніше, до речі, деякі ЗМІ повідомляли, що весілля Шона Карра і Мері Хілл відбудеться у Великобританії.

Шон Карр свого часу кілька разів виступав і у Рівному - як фронтмен гурту “DVS” (“Ті, що кричать у долині смерті” - англійською "Death Valley Screamers"), він у лютому 2007 року співав у "Гавані", а в травні 2009-го - на Святі пива в міському парку.

ВІДЕО З ВЕСІЛЛЯ

45-річний рок-музикант Шон Карр у дитинстві співав у... церковному хорі й навіть був його солістом. Та любов до рок-музики в підсумку переважила! З дитинства Шона захоплювали й мотоцикли. Пізніше він навіть брав участь у професійному мотокросі — робив стрибки на мотоциклах. Любов до двоколісного транспорту, як бачимо, він також проніс крізь роки - навіть весілля поєднав із тусовкою байкерів!

З донькою Юлії Тимошенко Євгенією Шон Карр одружився у жовтні 2005 року. А у березні 2012-го стало відомо про їхнє розлучення.

А поки ви розглядаєте вишиванку колишнього зятя Юлії Тимошенкор, нагадуємо: на порталі OGO.ua завершується інтернет-голосування у конкурсі "Моя вишиванка - найкраща", який "ОГО" проводить до Дня Незалежності України. Голосування триватиме лише до 20 серпня, отож поспішайте підтримати того учасника, який вам найбільше до вподоби!

ДИВИТИСЬ ФОТО УЧАСНИКІВ І ГОЛОСУВАТИ

Фото і відео - "Вести"





На правах реклами