Ми у Facebook
19.08.2013, 13:08

В інтернеті пропонують купити недоторканність

Стати «недоторканним» в Україні коштує зовсім недорого. Для цього людям, які не мають відповідної освіти чи навичок, пропонують стати «журналістом». Так, на сайті оголошень Slando з'явилися пропозиції продажу посвідчень журналіста за 1000 гривень.
У своїй пропозиції Slando автор пише:

«Журналіст, який володіє документом, що підтверджує його професійну приналежність, має можливість перебувати в місцях масових подій на правах журналіста (на концертах, виставках, шоу, прес-конференціях, в районі стихійного лиха, катастроф, у місцях аварій, масових безпорядків, на мітингах і демонстраціях, на територіях, де оголошено надзвичайний стан).

Фотографи отримають можливість здійснювати зйомку в місцях, де це заборонено для осіб, які не мають відповідного дозвільного документа.

Дуже зручно для водіїв. При ввічливому і грамотному спілкуванні з інспекторами не штрафують взагалі!»

Крім того, автор оголошення обіцяє майже повну недоторканність покупцеві посвідчення:

«Положення журналіста надає істотну підтримку, оскільки журналіст захищений законом від перешкод у його діяльності. Такими можуть бути затримання представниками органів ДАІ, проходження паспортного режиму, черги в держустановах і т.п. Відповідно до чинного законодавства України злочинна діяльність проти особи журналіста прирівняна до діяльності проти працівника правоохоронних органів і карається суттєвими строками позбавлення волі».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ