Ми у Facebook
20.08.2013, 06:30

Конкурс “Моя вишиванка — найкраща”: переможця інтернет-голосування визначено!

До Дня Незалежності України газета “ОГО” провела конкурс “Моя вишиванка — найкраща”. Кожен учасник отримав можливість показати свою вишиванку та отримати приз! За результатами інтернет-голосування перемогу здобув Максим Тарасюк. Саме його фото прикрасить обкладинку "ОГО" вже 21 серпня!
Наймолодшій нашій учасниці — 3 місяці, найстаршому — 65 років. Серед конкурсантів — не лише рівняни, а й учасники з Києва і Тернополя. Навіть із далекого В’єтнаму ми отримали фото хлопчика Іванка у вишиванці!

Серед 64 учасників конкурсу відвідувачі порталу OGO.ua обрали переможця, який отримає у подарунок вишиванку від рівненської майстрині Зої Романової. І саме його фото з'явиться на першій сторінці святкового номера газети “ОГО”, який вийде вже цієї середи, 21 серпня - якраз напередодні Дня Незалежності!

Максим Тарасюк у свої два з половиною роки сам вільно їздить риссю та галопом на конику. А на посвяті у козаки хлопчик отримав чин "джури". При нагороді гетьман козацтва сказав Максиму такі слова "Тепер ти справжній українець і у нас з тобою єдиний батько - Бог та ненька - Батьківщина"!



ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

Тепер хлопчик впевнений, що його вишиванка - найкраща! А допомогли йому в цьому інтернет-користувачі, які активно підтримали Максима у голосуванні!

Крім того, спеціальні подарунки від наших партнерів “Світ вишивки” та відділу сучасного одягу з українською вишивкою отримають конкурсанти, що посіли друге та третє місця - Меланія Гаврилович з мамою Юлією та Михайло Радіо. Також конкурс “Моя вишиванка — найкраща” підтримали Рівненська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народний депутат України Олег Осуховський.

ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

А всіх наших маленьких учасників ми запрошуємо продефілювати подіумом, що буде сконструйовано до Дня Незалежності на центральному майдані Рівного. Адже 24 серпня з ініціативи міської влади Рівного о 16 годині відбулася загальноміська акція "Моя маленька вишиванка", до якої долучилися і ми!



Переможців також запрошуємо завітати на святкування, щоб отримати свої призи та з гордістю сказати, що їхні вишиванки - найкращі!

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ

За підтримки Рівненської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народного депутата України Олега Осуховського
За підтримки Рівненської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народного депутата України Олега Осуховського












На правах реклами