Ми у Facebook
20.08.2013, 18:54

Здолбунівчанин – володар "бронзи" міжнародного турніру з футзалу

У Львові завершився міжнародний міні-футбольний турнір "LVIV OPEN CUP-2013". Одним з його учасників була львівська "Енергія", кольори якої захищає здолбунівчанин, екс-лідер рівненського "Кардинала" Олександр Бондар. Саме Олександр став одним з тих, хто влучними ударами приніс "Енергії" бронзу.
У груповому етапі змагань "LVIV OPEN CUP-2013" "Енергія" отримала в суперники латвійський "Нікарс", казахський "Тулпар" та московський "Спартак".

Наш Олександр Бондар зіграв в усіх трьох матчах "Енергії", два з яких команда виграла – 4:2 у латвійського "Нікарса" і 4:3 у московського "Спартака".

Поступились львів’яни лише казахському "Тулпару" 3:5, через що втратили шанс поборотись за золото.

У цих трьох матчах Олександр забитими м’ячами не відзначався, а ось у поєдинку за бронзу проти івано-франківського "Урагана" "вистрілив"!

На 22-й хвилині, за рахунку 1:1, Олександр потужним ударом з лівої вивів "Енергію" вперед. Щоправда хвилинна розслабленість коштувала "енергетикам" здобутої переваги – франківці за кілька хвилин забили двічі. Але на 27-й хвилині здолбунівчанин знову нагадав про себе, вколотивши другий м’яч у ворота "Урагана" - 3:3. У підсумку "Енергія" забила ще один гол і здобула перемогу 4:3.

Відеоогляд фінальних матчів:


Переможцем турніру став казахський "Тулпар", який переміг у фіналі "Газпром-Югра".





На правах реклами