Ми у Facebook
22.08.2013, 14:21

Рівнян закликають прийти на роботу у вишиванках

Громадян України, зокрема й рівнян, закликають 23 серпня – в останній робочий день перед 22 річницею Незалежності України – підтримати вишиванкову ініціативу й одягти вишиванки. За задумом організаторів, вишиванковий флешмоб сприятиме зростанню патріотизму серед українців.
«Впевнений, що одягнути вишиванку на це свято має кожен українець. Значення народних традицій особливо зростає у кризові часи. Відхід від традицій і втрата історичної національної пам’яті відкриває дорогу до маніпуляцій свідомістю громадян нашої країни. Звернення до традицій народу є природним механізмом самозахисту і самозбереження кожного українця», – вважає організатор акції Артем Стельмашов.

Акція відбувається вже шостий рік поспіль. Протягом минулих років до цього флешмобу приєдналися тисячі людей. Зокрема, минулоріч такий флешмоб організував колектив редакції Видавничого дому "ОГО".

На фото - Вишиваний флешмоб від колективу ВД "ОГО", 23 серпня 2012 року.







Уже шостий рік ініціатори заходу закликають не лише на свято, а й днем раніше прийти до офісів у національному вбранні. Головна мета – підняти настрій та нагадати про власне походження, йдеться на Відомості-UA.com.

Учасники флешмобів минулих років розповідали, що найчастіше реакцією колег на вишиванку в офісі є приємне здивування. Однак усі визнають, що вдало обрана національна сорочка гарно вписується не лише у атмосферу свята, а й до передсвяткових офісних умов.

Патріотичні флешмоби напередодні свята триватимуть і надалі.





На правах реклами