Ми у Facebook
24.08.2013, 19:27

"Моя вишиванка - найкраща": учасники конкурсу продефілювали центральним майданом Рівного

Яскравим дійством завершився конкурс "Моя вишиванка - найкраща", який "ОГО" організувало до Дня Незалежності України. Долучившись до акції "Моя маленька вишиванка", яку зініціювала міська влада Рівного, наші юні конкурсанти продефілювали подіумом на майдані Незалежності!
Вихід учасників конкурсу "Моя вишиванка - найкраща" від "ОГО" відкрив майже двогодинне вишиванкове дійство, яке відбулось на центральному майдані Рівного. Відомий рівненський шоумен Костя Тарантінов, який був ведучим світа, надав слово керівнику конкурсу "Моя вишиванка - найкраща", журналісту "ОГО" Ользі Данилюк.

- Вітаємо рівнян із Днем Незалежності, дякуємо міській владі і особисто заступнику міського голови Рівного Галині Кульчинській за надану можливість долучити наших конкурсантів до масштабного загальноміського дійства. Нехай кожен сьогоднішній учасник з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща"! А гучні оплески, захоплення і підтримка рідних, друзів, усіх глядачів нашого свята стануть найкращим подарунком для всіх конкурсантів. Ми пишаємося вами! - звернулась до присутніх Ольга Данилюк.

А далі подіумом гордо продефілювали декілька десятків маленьких учасників конкурсу "Моя вишиванка - найкраща"! Загалом наших конкурсантів було 64, наймолодшій із них - три місяці, найповажнішому - 65 років. Але, зважаючи на формат загальноміського свята вишиванки, який передбачав участь саме юних рівнян у вишиванках, ми запросили на подіум саме представників молодшої вікової категорії учасників нашого конкурсу.







ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

Самі і разом з мамами, татами, сестрами та іншими рідними наші маленькі конкурсанти показали свої вишиванки усьому місту і не тільки, адже вихід учасників конкурсу не лише спостерігали сотні глядачів на майдані Незалежності, а й фіксували на фото- та відеокамери журналісти місцевих та загальноукраїнських засобів масової інформації. Приміром, сім'ї Гавриловичів - мамі Юлії, тату Юліану і їхній донечці - наймолодшій нашій конкурсантці тримісячній Міланочці - відразу після дефіле подіумом випала честь давати інтерв'ю!



Переможець інтернет-голосування на порталі OGO.ua Максим Тарасюк не лише отримав приз від редакції - своє фото на першій сторінці святкового номера газети "ОГО" та продефілював подіумом...



...а й був нагороджений ексклюзивним подарунком від партнера нашого конкурсу - знаної і шанованої у Рівному народної майстрині Зої Романової!



БІЛЬШЕ ФОТО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ - У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Окремий приз за оригінальність отримав наш позаконкурсний учасник - песик Путя. Він не брав участь у інтернет-голосуванні й не виходив на подіум, але оригінальним вбранням привернув увагу багатьох відвідувачів порталу OGO.ua, тож без подарунку йоркширський тер'єр у вишиванці не залишився - керівник конкурсу "Моя вишиванка - найкраща" Ольга Данилюк вручила смачний презент від нашого доброго партнера, рівненського зоомагазину "Золота рибка", юному господареві Путі!



Крім того, спеціальні подарунки від наших партнерів “Світ вишивки” та відділу сучасного одягу з українською вишивкою отримають ще кілька наших конкурсантів. Тих, хто не зміг прийти 24 серпня на майдан Незалежності, ми запросимо завітати за нагородою особисто.

Також конкурс “Моя вишиванка — найкраща” активно підтримали Рівненська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народний депутат України Олег Осуховський.

Сердечно вдячні всім нашим партнерам за підтримку конкурсу, за надійну співпрацю!

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ "МОЯ ВИШИВАНКА - НАЙКРАЩА"

За підтримки Рівненської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народного депутата України Олега Осуховського
За підтримки Рівненської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та народного депутата України Олега Осуховського








ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

Конкурс "Моя вишиванка - найкраща" завершився, але святковий настрій і незабутні враження, впевнені, ще довго, не полишатимуть наших учасників. Адже ми прагнули зробити все, щоб кожен із них переконався: "Моя вишиванка - найкраща"!

Зі святом! З Днем Незалежності України!


А вже незабаром на порталі OGO.ua - друга частина фоторепортажу з вишиванкового дійства - добірка світлин учасників акції "Моя маленька вишиванка"!





На правах реклами