Ми у Facebook
25.08.2013, 06:11

"Найкращий район РівнОГО" визначено!

Завершилось інтернет-голосування "Найкращий район РівнОГО" в рамках проекту "Відкрий Рівне", який "ОГО" приурочило до 730-річчя Рівного. Ми розповіли 10 історій про Рівне, провели інтернет-голосування за найкращий район РівнОГО, і тепер бібліотека району-переможця отримає у подарунок добірку книг!
Отже, за результатами інтернет-голосування на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua, яке тривало з 20 до 25 серпня, найбільше голосів інтернет-користувачів у порівнянні з іншими мікрорайонами Рівного здобув Золотіїв. Відтак, саме бібліотека, розташована в цьому районі міста, отримає у подарунок від редакції бібліотечку цікавої та корисної літератури.

Про підсумкову акцію в рамках проекту "Відкрий Рівне" - передачу книг бібліотеці - ми розповімо вже найближчими днями на порталі OGO.ua.

А всіх рівнян, незалежно від того, в якому куточку міста вони мешкають, вітаємо з 730-річчям Рівного! Проект "Відкрий Рівне" завершується, але цікаве у нашому місті варто відкривати для себе постійно. А наші нові публікації вам у цьому допомагатимуть! Принагідно запрошуємо всіх, хто має цікаві факти і думки про наше місто, його минуле, сучасне і прийдешнє, ділитися ними з редакцією.

Відкрий Рівне: де у Рівному знайшли золото

РЕЗУЛЬТАТИ ІНТЕРНЕТ-ГОЛОСУВАННЯ

Відкриваймо Рівне разом!

З Днем міста!





На правах реклами