Ми у Facebook
25.08.2013, 14:40

Святкування 730-річчя Рівного: «Ранкова пробіжка», виставки та нові автомобілі [+Фото]

Сьогодні, 25 серпня, мешканці та гості міста з самого ранку відзначають 730-річчя Рівного. Легкоатлетичний пробіг, різноманітні виставки та показ нових авто зібрали разом чимало людей.
Рівняни, які пропагандують здоровий спосіб життя, прийшли до готелю «Мир», аби здійснити «Ранкову пробіжку» по маршруту готель «Мир» - проспект Миру - перехрестя проспекту Миру та вулиці Набережної - проспект Миру - готель «Мир». Загальна дистанція – 800 метрів.



Цікаво, що участь у дійстві приймали як діти, так і люди пенсійного віку. Спочатку бігли дівчата, а потім хлопці. Перші три учасники, які перетинали фінішну смугу першими, отримували заохочувані (солодкі) призи.

Більше фото з "Ранкової пробіжки" у МЕДІАГАЛЕРЕЇ



День Незалежності у Рівному: декоративні вироби, казковий хліб та неперевершені картини з бурштину! [+Фото]

На Бульварі Незалежності та біля обласної Федерацій профспілок другий день поспіль тривають «Алея майстрів», «Бурштинові ряди» та «Свято Хліба-2013» від ТМ «Рум’янець» та виставка-ярмарок продукції кращих місцевих товаровиробників.



Більше фото зі "Свята Хліба-2013"

Більше фото із "Бурштинових рядів"

Більше фото з "Алеї майстрів"

Любителям автомобілів теж є на що подивитися. Біля ЦУМу проходить виставка нових автомобілів.





Більше фото з виставки автомобілів у МЕДІАГАЛЕРЕЇ

Нагадаємо, що ввечері на святковому концерті виступлять гурт «От Вінта», учасниця проекту «Голос країни» Христина Соловій та відомий український хіп-хоп гурт «Танок на Майдані Конґо».





На правах реклами